آموزش جوجه کباب ترش شمالی مخصوص خوشمزه + سالاد خیار و هندوانه

آموزش جوجه کباب ترش شمالی مخصوص خوشمزه + سالاد خیار و هندوانه

آموزش جوجه کباب ترش شمالی مخصوص خوشمزه + سالاد خیار و هندوانه

مواد لازم:

سینه مرغ ۲ عدد

پیاز ۲ عدد کوچک

نمک و فلفل به میزان کافی

رب انار ترش دو قاشق غذاخوری

گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم

زعفران به مقدار کم !

 

روش آماده کردن جوجه کباب ترش:

من دو تا سینه مرغ را به اندازه تقریبا دو سانتی برش زدم و چند ساعت تو مخلوط پیاز خرد شده (یا آب پیاز) و نمک و فلفل و دو قاشق رب انار ترجیحا ترش یا ملس، و حدود ۱۰۰ گرم گردو آسیاب شده و کمی زعفران گذاشتم بماند تا مزه دار شود.

بهتر است داخل زیپ کیپ یا ظرف در دار باشد.

بعد چند تا سیخ چوبی را از قبل در آب کمی خیس کردم تا موقع پخت نسوزد. جوجه ها را به سیخ کشیدم سپس تابه رژیمی را چرب کردم و سیخ های جوجه را داخل آن چیدم و گذاشتم تا وقتی که بپزد. اول شعله را بیشتر کردم خیلی آب نندازد بعد کم کردم تا مغز پخت شود.

دقت کنید اگر زیاد بماند یا شعله زیاد باشد به خاطر وجود گردو و رب انار زود می سوزد و سیاه می شود. من کلا بالا سر آن بودم و دائم می چرخاندم.

البته می توانید کبابی هم بکنید یا داخل فر هم درست کنید. اصل آن هم کبابی است ولی کلا با هر روشی خوشمزه می شود.

اگر اهل غذای ترش و ملس هستید حتما امتحان کنید فوق العاده است حتما آن را امتحان کنید.

و اما سالاد خوشمزه خیار و هندوانه

فصل تابستان فرارسیده و همه دنبال غذاهای سالم، سریع و خنک هستند. بدون شک هندوانه یکی از محبوب ترین میوه ها در فصل تابستان است و چه چیزی بهتر از تهیه یک سالاد تابستانی با این میوه محبوب؟ ما طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار را به شما آموزش می دهیم. سالادی ساده و بسیار خوشمزه که تهیه آن زمان زیادی از شما نخواهد گرفت.

سالاد تابستانی هندوانه و خیار همانطور که از نامش پیداست یک سالاد تابستانی خلاقانه و خوش طعم است. ترکیب هندوانه، خیار و پنیر شاید چیزی نباشد که تا به حال به آن فکر کرده باشید، طعم شیرین و خنک هندوانه در کنار طعم نمکی پنیر مزه ای متفاوت است.

تهیه این سالاد تابستانی بسیار ساده است. فقط کافی است هندوانه را به میزان لازم خرد کرده و به شکل مثلثی و باریک برش دهید. حتما هسته ها را جدا کنید که خوردن سالاد آسان تر شود.

خیارها را به حلقه های باریک برش داده و به این ترکیب اضافه کنید. معمولا دو مرحله اول به صورت نوبتی انجام می شود که خیار و هندوانه لا به لای هم قرار بگیرند.

سپس پنیر ریکوتا (در صورتی که به پنیر ریکوتا دسترسی نداشتید از پنیر لیقوان یا پنیر تبریز استفاده کنید.) را به صورت خلالی برش داده و لا به لای خیار و هندوانه قرار دهید.

در نهایت دانه های کدو را روی سالاد ریخته و نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و مقدار کمی روغن زیتون روی آن می ریزیم. سالاد تابستانی هندوانه و خیار آماده سرو است. نوش جان!