آموزش تهیه دسر مجلسی شیر و نارنگی

دسر مجلسی را می توانید در مهمانی ها استفاده نموده و از مهمان های خود پذیرایی نمایید بسیاری از خانم ها دوست دارند در مهمانی ها از دسرهای خوشمزه و فصلی استفاده نمایند ما در این مقاله یک دسر بسیار اعیانی و خوشمزه را برای آموزش در نظر گرفته ایم در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر آموزش تهیه دسر مجلسی شیر و نارنگی را در سایت مجله خبری دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

* میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

آب نارنگی: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
شکر: یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم پودینگ:

آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری
شیر: ۲ پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
وانیل: یک قاشق چای خوری
کره: یک قاشق چای خوری
ماست یونانی: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه پودینگ، تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودینگ را در ظرف های سرو بریزید. ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا این لایه سرد شده خودش را بگیرد.

 

طرز تهیه لایه رویی:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و پس از گذشت ۲ دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شده و سپس در ظرف های سرو روی لایه پودینگ بریزید. دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی خودش را بگیرد. دسرها را با برگ نعناع تزئین کرده و سرو نمایید.

آموزش تهیه دسر مجلسی شیر و نارنگی

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.