آموزش پخت کیک یزدی کنجدی خوشمزه و ساده برای عصرانه های شما

آموزش پخت کیک یزدی

کیک یزدی یکی از شیــریـنـــی های سنــتـــی اســـت که در بیـن عموم مردم ایـــران طرفـــداران زیادی دارد، از این شیـــریـــنی خوشمـــزه می توان در مناسبـــت های مختـــلـف اسـتــفــاده کرد

در این مطــلب سایـت دانستن طرز تهیــه و پختن کیـک یزدی را به شما یاد میدهیم ، امیـــدواریــم ایـن شیریـنی را تهـیـــه کنیـــد و لذت کافی را ببـــریـد

آموزش پخت کیک یزدی کنجدی خوشمزه و ساده برای عصرانه های شما
مواد لازم :

● آرد : 1 و 1/2 لیوان

● شکر : نصــف لیوان

● روغن مايع : نصــف ليوان (می توانید از روغن حیوانی هم استفاده کنید )

● شیـــر ولرم : نصـف لیوان

● تخم مرغ : 2 عدد

● بکیـنگ پودر : 1 قاشق غذاخوری

● پودر هل و يا وانــيل : 1 قاشق مرباخوری

چطور درست کنیم ؟ :

1- تخم مرغ ها را داخـــل کاسه ای بشــکــنید و 2 دقیــقـه با همــزن بزنـیـد

2- سپس شکـر را به تخم مرغ ها اضـــافه کنید و خوب مخـــلوط کنید تا شکر حل شده و مایــه کیـک یکـــدسـت شود

3- شير و روغن مایع را به مایه کیـــک اضـافه و مخـــلوط کنیـــد سپـــس مواد خشک : آرد، بکـیــنگ پودرف کمی پودر هل را کم کم به مایه کیک اضـافـه و آرام مخلوط کنیـد تا مایـــه کیک یکـــدست بياد

4- داخـــل قالـب کیــک یزدی یا مافــیـن را با کپسول های کاغــذی پر کنیـــد و داخـــل هر کپـسول تا 2/3 از مایه کیـــک بریـزید

5- قالب را داخل فری که از قبـــل با دمای 180 درجه سانــتیـــگــراد روشن کرده ایـد و گرم شده اسـت 10 – 15 دقیـقــه قرار دهــید تا روی کیـک ها طلایی شود

6- کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجـــازه دهیـــد خنـــک شود سپس سرو کنیـد
توجه

در صورت تمـــایـل میـــتوانـیــد برای تزییــن کیک یزدی پیـــش از پخـت مقداری کنـجـد یا پودر پســـته روی کیک ها بپـاشـید

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.