آموزش کباب کوبیده و نگینی خوشمزه و شیک برای مجالس رسمی

آموزش کباب

آموزش کباب کوبیده و نگینی خوشمزه و شیک برای مجالس رسمی

طــرز تهـیـــه کبـاب کوبیده:

پیازهـــا را رنــده کنیــد و آب آن را بگـیـــریـــد؛ گوشت گوسالـه و گوسفند را چرخ کنید و داخــل کاسه ای بریـــزید و پیاز، تخم مرغ، 1 قاشــق غذاخوری زعفران دم شده، نمک و فلفـــل سیــاه را اضـــافه کنـــید و خوب ورز دهیــد تا گوشت حالــتی یک دســـت و چسـبـنـــده پیـدا کنـــد سپـس داخـل ظرف دربــسـته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهیــد تا مزه دار شود.

 

طرز تهــیه کبــاب رول:

سیـــنه های مرغ را از پهــنا به 2 – 3 قســمـت برش بزنــیــد و با استـــیـک کوب بکوبیــد تا پهــن و نازک شود (همانـــنـــد شنیتسل مرغ)، 1 قاشق باقـی مانـده زعــفـران دم شده، مقداری روغن زیــتون یا روغن مایع ، مقـداری آبـلـــیمو، نمــک و فلـفل را با هم مخـلوط کنــیــد و سیــنه های مرغ را 30 دقــیقــه داخـــل ایـن مواد استـــراحـت دهـــید تا مزه دار شوند.

پس از این مدت زمـــان 1/3 سینـه های مرغ را برای کباب نگـــینــی کنـار بگذارید و بقـیه را برای کباب رول اسـتــفاده کنـیــد، داخــل هر سیـــنــه مرغی که پهـن کرده ایـــد مقداری از مایه کبـــاب کوبیده بریـزیـد و رول کنــید سپـــس سیـخ را از مرکــز آن عبور دهید (می توانـید برای جلوگیـری از خروج مواد دو سر سیـنـــه مرغ را با خلال چوبی محکـــم کنـــیـــد).

 

طرز تهیـه کباب نگـینی:

باقـــی مانـده مایـــه کبــاب کوبیده را برای کبـــاب نگـــینی مورد استـفاده قرار دهیـد، مقــداری از مایـــه کبــاب کوبیـده برداریــد و با دســـت روی سیــخ بگذاریــد و با انگشـت روی کبـاب ها را خط بینـدازیــد، سینه های مرغ را به قطــعـات کوچک خرد کنیـد و لابلای خط ها را با آن پر کنید (مقداری سیـــنه مرغ بگــذاریـد و دو طرف آن را با مایـــه کوبیـده پوشش دهید، تنــها یک طرف کباب را نگینـی کنیــد).

کباب ها را روی آتـش ذغال یا داخــل فر آماده کنیــد (برای تهیـه کوبیده نگیـــنـی از آتــش تنــد و برای کبـاب های رول از آتــش ملایـم اســتـفاده کنــیـــد)، پس از اینــکه کبـــاب ها آمــاده شد در ظرف بکــشـــید و همـــراه با برنج یا نان، مقـداری کره آب شده، گوجه کبـابــی، جعفــری و … تزیــین و سرو کنـیــد.

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.