تزیین خرما با روش های جدید در ماه رمضان

تزیین خرما در سفره افطاری ماه رمضان بسیار مهم است شما می توانید از مدل تزیین های این مطلب برای خرماها استفاده نمایید مواد لازم و طرز تزیین خرمای سفره افطاری را در این بخش قرار داده ایم که می توانید از این ایده برای تزیین استفاده نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر تزیین خرما با روش های جدید در ماه رمضان را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

۱. تزیین خرما در ماه رمضان (روش اول)

دســـتور تهـیـه:

هســـتــه خرمـــا را گرفتـــه و با کمـــی روغن تفت دهید تا نرم شود.
آرد ذرت را تفـــت دهید تا بوی خامـی آن گرفتـه شود و سپــس به خرمـا اضـافه کنـیـــد.
آرد و خرما را با هم مخـلوط کنیـد و خوب ورز دهید تا خمـــیر یکـــدســـتی حاصــل شود.
به انـــدازه یک گردو از خمیر حاصل برداشته و کف دســت خود پهن کنید.
یک تکه گردو وسط آن قرار داده و خمـــیـــر را ببــنـدید، سپــس با قالـب دلخواه روی آن فشار دهید تا شکل بگیرد.

بـــرای تهیــه خمیر اطـراف خرما، همه مواد را با هم مخـــلوط کرده و تا حدی که خمیر به دست نچسبد ورز دهیـــد.
با وردنده خمیـــر را پهــن کرده و به شکل نوار‌ــهـای باریکــی برش دهید.
نوار‌ــها را به شکل علـامـت بعـــلاوه، دور خرما بپیـــچـــیـد.

با استـفاده از قالـب شکوفه ای، خمـیر را قالب زده و روی خرمــا قرار دهید.
خرما را در سینـی فر بچــینید و به مدت ۱۰ دقـیقه در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانـــتیـگراد قرار دهـیـــد.

۲ پیـــمـــانـــه شکر، ۳-۴ قاشق غذاخوری گلـــاب، کمـی زعـفــران و هل را در ۱ پیمانـــه آب ریــخـــتـه، به مدت ۶-۵ دقـیـقـــه روی حرارت قرار دهیـد تا بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید و اجـازه دهیـــد تا خنـک شود.
خرما را ۲ دقــیــقه در شربـــت قرار داده و سپــس در صافی فلــزی بگـذارید تا شهد اضافی آن گرفـــتـه شود.
در انـــتها با مرواریـــد خوراکی تزیـیـن کنیـد.

۲. تزیین خرما در ماه رمضان (روش دوم)

دســـتور تهیه:

خرما را ۳۰ دقیقـه در آب خیــس کنـیــد.
بادامـــ‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کرده، سپـــس پوست قهوه‌ای رنـگ آنــ‌ــهـا را بگـــیریــد و رنده کنیـد تا به شکـل پودر درآیـــد.
شیر را در ظرف کوچکــی ریــختـــه، آرد برنـج را در آن حل کرده و روی حرارت ملـایـم قرار دهیــد.
آب و شکر را اضـــافـــه کرده و به مدت حدود ۲۰ دقیقه مرتـب هم بزنید تا بپــزد و قوامـــی مانـــنـــد ماست پیــدا کند.
در ۳-۲ دقیـقــه آخـر پخت، پودر بادام و روغن را با سایــر مواد مخلوط کنـیـد.
هســتـــه وسط خرمـــا را خارج کنیـد.
پس از خنـــک شدن مواد، آن را در قیــف ریخـتــه و خرما را با مواد پر کنید.
یک تکه گردو، خلـال بادام یا خلال پسـتـه روى مواد وسط خرما قرار داده و با پودر نارگیـل تزیــین کنــیـد.

نکته: داخل خرما را با بستنى یا خامه هم می‌توانید پر کنید.

۳. تزیین خرما در ماه رمضان (روش سوم)

دستور تهـــیـــه:

آرد را کمی تفـــت داده، مقـــداری روغن و چند تکه کره به آن اضـــافـــه کنـــید و هم بزنیـد تا حالــت خمـــیـری پیدا کند.
هل، دارچین و گلاب را اضـــافـــه کنــید و هم بزنـــیــد تا یکـدست شود.
هســتـــه خرمــا را گرفته و چرخ کنید؛ سپـس کره را اضـافـه کرده و مخـــلوط کنـــید.
کف یک سیـــنی، نایلون پهــن کرده و روی آن را کمی چرب کنـیـــد.
خرمــای چرخ کرده را روی نایــلون ریــخـــتــه و کاملـا پهن کنـــیـــد. سپـس خرمــا را ۱۰ دقــیقـــه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از ۱۰ دقـــیقـــه از یخـــچــال خارج کرده و حلوا را روی آن بریزیـــد.
پودر گردو را روی حلوا ریختـــه و سپس رول کنـیـد.
رول را ۳-۲ ساعــت در یخـــچال قرار داده و سپس برش بزنــیـــد.

 

تزیین خرما با روش های جدید در ماه رمضان

تزیین خرما با روش های جدید در ماه رمضان

تزیین خرما با روش های جدید در ماه رمضان

تزیین خرما با روش های جدید در ماه رمضان

تزیین خرما با روش های جدید در ماه رمضان

تزیین خرما با روش های جدید در ماه رمضان

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.