دستور طبخ خاگینه گردو با زعفران ساییده برای افطاری

خاگینه گردو با زعفران می تواند یک دسر بسیار خوشمزه برای افطاری باشد افرادی که روزه می گیرند مواد قندی بدنشان کم می شود و بدنشان نیاز به قند خون دارد شما می توانید با تهیه غذاه و دسر های خوشمزه شیرین افطاری خود را تکمیل نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر دستور طبخ خاگینه گردو با زعفران ساییده برای افطاری را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: خـــاگیـــنه گردو یک دسـر خوشمـــزه خانگی است که سریــع و راحـت هم آماده می‌ــشود. این دسر را برای افـطار تهـــیــه کنــیــد و از آن لذت ببـــریــد.

مواد اولیه :

گردوی آســیــاب شده ۶ قاشــق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفـــیـد ۲ قاشــق سوپخوری
شیــر ۴ قاشـق سوپخوری
بکــینــگ پودر ۲ قاشـق چای خوری
شکــر ۳ پیــمــانــه
آب ۱/۵ پیــمـانه
گلـاب نصـف پیـمانه
زعـفران سایـــیده کمی
روغن مایع ۴ قاشـــق سوپخوری

طرز تهـیـه شربت :

آب و شکـــر رو مخــلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا شکـــر حل بشــه و بجوشه
کمـــی زعفران سایــیده بهـــش اضـــافه کنیـد
سپــس گلـــاب رو بهــش اضـافـــه کنیـــد و اجـازه بدیــد چند قل بخوره و یکم غلیـــظ شه
پس از آمــاده شدن شربت خاگــیـــنــمون میـــذاریــمـــش کنـــار تا کمی خنک بشـه

خاگیـــنـه گردو :

تمامــی مواد خشــک رو با هم مخلوط میـکـــنـیــم.توی ظرف جدا تخـــم مرغ و وانــیـل رو با همـزن دستــی میزنـیم.شیـر و روغن مایع رو بهــش اضـافه میــکنـیـم و هم میزنیم.
حالــا مواد خشک رو به مخلوط تخـــم مرغ و شیـــر اضــافـــه میکنـــیم و هم میزنـــیم.
ته قالــب رو چرب میــکـــنــیم ( من ته قالب رو با یه قاشــق کره آب شده و یه قاشــق آرد سفیــد چرب میــکـنـم.باعـث میـشه یه روغن جدا کننـده بوجود بیاد و کیـک و خاگـیــنـــه هام راحـــت جدا شه)
مواد رو توی قالب میــریزیـم و میذاریـــم توی فر از قبـل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجـــه بپزه.حدود ۲۰ دقیـــقــه الـــی نیـم ساعــت زمـان میـــبــره.وقتـی چنگــال روش میـزنیـد نبـــایـد چیـزی بهش بچــسبــه.
بعـــد از پخت خاگیـــنــه ها که از داغـــی افــتـــادن بهش شربتـش رو اضـافـه میـکنـــیم داخل قالب
بسیــار خوشمزه میـــشــه حتمـــا امــتـحـــان کنـــیـــد.

دستور طبخ خاگینه گردو با زعفران ساییده برای افطاری

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.