روش تهیه حلوا با زعفران آب کرده و هل

حلوا با زعفران آب کرده و هل بسیار خوشمزه می باشد این حلوا مجلسی می باشد بسیاری از افراد حلوا را دوست دارند شما می توانید با یاد گرفتن این حلوای مجلسی بسیار شیک را با عزیزانتان تهیه نموده و نوش جان نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر روش تهیه حلوا با زعفران آب کرده و هل را در سایت مجله دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ((ترجیحا قنادی)) ۴پیمانه
شکر ۳ونیم پیمانه
آب ۳ونیم پیمانه
کره ۲۵۰گرم
روغن مایع ۱/۲پیمانه
گلاب ۱/۲پیمانه
زعفران آب کرده غلیظ ۳ ق غ
هل ۱ ق چ

طرزتهیه :

ابتدا شربت حلوا رو صحیح می‌کنیم . آب و شکر رو روی حرارت بذارید تا بجوشه و شکر به طور کامل حل بشه . پس از حرارت بردارید و بذارید کنار تا خنک شه .

آرد رو الک فرمائید و تفت بدید تا بوی خامی اش از بین بره و رنگش مقداری تیره شه و بوی عالی آرد بلند شه آن‌گاه شعله رو خاموش فرمایید و اذن بدید آرد نیز به طور کامل خنک بشه .

کره و روغن رو در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا گرم شه بعد آرد خنک رو روش الک نمائید و نیز بزنید تا یکپارچه بشه , حواستون باشه شعله فراوان نباشه زیرا میسوزه و حلوا رو تلخ میکنه . آرد و روغن رو تا جایی تفت بدید که رنگش باب میل تون بشه . زمانی به رنگ مطلوب رسید از روی حرارت بردارید و شهد رو طی سه سطح بهش طولانی تر نمایید , در تراز پایان گلاب و زعفرون و هل رو نیز طولانی تر نمائید و نیز بزنید زمانی مواد یکپارچه شد مجددا روی حرارت بذارید و نیز بزنید تا حلوا خودشو بگیره و دارای انسجام بشه , دو طرف تابه رو بگیرید و تابه رو تکون بدید تا حلوا یکجا عده شه اینکار منجر میشه حلوا عالی جا بیفته . هنگامی حلوا بسته شد و از تابه جدا شد فراهم اس : ) ) در حالتی که می‌خواهید با قیف و ماسوره طراحی صفحه نمائید بذارید حلوا مقداری از داغی بیفته و بعد توی قیف بریزید و تزیین نمایید .

با این میزان مواد شما دو دیس بزرگ حلوا خواهید داشت .

 

روش تهیه حلوا با زعفران آب کرده و هل

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.