روش تهیه میت لوف قارچ و فلفل با سس مخصوص

میت لوف قارچ و فلفل غذای بسیار مقوی و خوشمزه ای می باشد شما می توانید با سس مخصوص این غذا را تهیه نموده و با عزیزانتان نوش جان نمایید اسن نوع غذا حاوی بسیاری گوشت می باشد و برای بیماری کم خونی بسیار مفید است در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر روش تهیه میت لوف قارچ و فلفل با سس مخصوص را در مجله خبری دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش مجله خبری دانستن : راز این طعام طراوت آن است که ترکیبی از گوشت با صیفی جات است که رطوبت و مزه اضطراری را به گوشت می دهند . این غذای سلامت یک کدام از شایسته ترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می گردد .

میزان سرو: ۶ نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: یک کیلوگرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زیره (پودر شده): به مقدار لازم
سفیده تخم مرغ: یک عدد

 

مواد لازم میانی:

قارچ (خردشده): ۱۰ الی ۱۵ عدد
فلفل سبز (نگینی خردشده): ۲ عدد
فلفل قرمز (نگینی خردشده): ۲ عدد
فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): یک عدد
پنیر چدار (رنده شده): ۱۰۰ گرم
روغن زیتون: ۳ ق س
نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
سیر (ریز خردشده): ۳ حبه
گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم

 

مواد لازم سس:

گوجه فرنگی: ۳ عدد
روغن زیتون: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
شکر: یک ق س
برگ آویشن (ریز خردشده): ۴ عدد

شیوه تنظیم :

برای تنظیم مواد میانی , روغن زیتون را در ظرف قابل قبولی روی حرارت گرم نمائید . قارچ و فلفل های خردشده را در روغن تفت دهید . نخود خارجی , سیر , گردو , نمک و فلفل سیاه را بیشتر کرده و تفت دهید .

ظرف را از روی حرارت بردارید و بعداز خنک شدن مواد , پنیر چدار رنده شده را بیش تر نمائید . برای تهیه و تنظیم سس , پوست گوجه خارجی ها را بگیرید و نگینی خرد نمایید . روغن زیتون را در ظرف قابل قبولی روی حرارت گرم فرمائید و گوجه خارجی را در آن تفت دهید . نمک , شکر و برگ آویشن ریز خرد شده را بیش تر نمائید . اذن دهید مواد روی حرارت ملایم غلظت یابند .

گوشت چرخ کرده , زرده تخم مرغ , نان کم آب پودرشده , نمک , فلفل سیاه و زیره پودر شده را با نیز به خیر و خوبی ترکیب نمایید . مواد را حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید .

آن‌گاه آن را در میان دو صفحه صفحه روغنی قرار داده و به صورت مستطیل به ضخامت یک سانتی متر پهن نمائید . صفحه روغنی رویی را بردارید و مواد میانی را روی آن پخش نمائید . ادغام گوشت را به یاری برگه روغنی زیر آن رول فرمایید .

سفیده تخم مرغ را پاره ای زده و با برس روی رول گوشت بمالید . رول گوشت را به سینی فر انتقال داده و با ورقه روغنی و آن‌گاه با فویل آلومینیومی آن را بپوشانید و حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبلی گرم شده با دمای ۱۸۰ سکو سانتی گراد ( ۳۵۰ جايگاه فارنهایت ) قرار دهید .

بعد از گذشت این زمان , برگه روغنی و فویل را بردارید و به پخت ادامه دهید تا گوشت برشته شود . رول گوشت را به ظرف سرو انتقال داده و روی آن سس بریزید و سرو نمائید .

 

نکته :

به جای برگ آویشن می‌توانید از پودر آویشن هم استفاده فرمائید .

 

روش تهیه میت لوف قارچ و فلفل با سس مخصوص

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.