روش طبخ بقچه بادمجان با پوره گوجه فرنگی

بقچه بادمجان غذای خوشمزه با مواد ساده که در همه خانه ها وجود دارد تهیه می شود این غذای ساده دارای ویتامین و املاح های ضروری برای بدن می باشد و شما می توانید با استفاده از دستور طبخ این غذا یک غذای مقوی و متنوعه ای برای خانواده خود تهیه نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر روش طبخ بقچه بادمجان با پوره گوجه فرنگی را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: بادمجـان از دســـته صیفی جاتـی هســت که با توجه به نوع کاربـرد اون در تهـیه انواع غذاها طرفــدارن خیــلـی زیادی داره. همـیـشـــه در دستـــرس بودن و راحتـی پخت و سریع آمـاده شدن بادمـــجان از ویژگـی هایــی هست که انتخـاب اون رو به عنوان یک گزیــنــه خوب در اولویت قرار میده.

خوراک ها و غذاهـای بسیـــار معـروفی که با بادمجــان تهیــه میشن معــرف حضور همگی هســـتنـد، امـا گاهــی با ایـجاد تنوع می تونیم شکل و ظاهـر جدیـدتــری رو برای میـز یا سفـره هامون ایــجــاد کنــیـــم. در ادامـه با طرز تهیه خوراک خوش مزه ای که با بادمـجــان تهــیـــه خواهد شد در خدمــت شمـا خواهم بود.
مواد لازم:

گوشت چرخکـرده ۲۵۰ گرم
پیـــاز متوسط رنــده شده ۱ عدد
بادمـــجـــان قلــمـــی و کشیـده ۵ تا ۶ عدد
پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ میلـی لیـتـــر
پیـــاز کوچک نگـــینی خرد شده ۱ عدد
نمکف فلفل سیـــاه، زردچوبه، پودر سیـــر به میــزان لازم
خلــال چوبی و گوجه گیـــلـــاســـی به میـــزان لازم

طرز تهـیه :

برای تهـــیـه ایـــن خوراک همونطور که اشــاره کردم بایــد از بادمــجان قلــمـــی بلنــد و کشده استــفـاده کنیـــم و دلیلـش هم ایــن هست که باید بادمـجـان ها رو به صورت نواری برش بزنــیـــم و بعـــد از سرخ شدن شبـیــه به یک بقــچه بپــبـچـــیـــم پس با بادمــجان دلـمه ای یا بادمجانـــی قد کوتاهــی داشـــته باشه نمی تونیم این کار رو انـــجام بدیـــم. حالــا برای شروع کار بعد از شستـــشوی بادمـجــان ها اون ها رو از طول برش می زنـیـم به صورتی که ضخــامـت ورقه های بادمــجان حدودا تا ۴ میلی متـــر باشـــه. بادمجان رو پوست نمــی کنـیـم چون موقع سرخ شدن حالــت خودش رو از دســت میـــده و شل خواهـد شد.
سپـــس زهـر بادمـــجـــان ها رو با پاشیـدن و اسـتـراحـتی ۲۰ تا ۳۰ دقـــیـــقـــه ای با اون ها می گیـریـــم و توی ایـن مدت آب تلـخ مزه و تیـــره رنـگی از بادمجان خارج میشـــه که بایـــد دور بریـــزیــم و بعـد بادمــجـــان رو مجددا آبــکـــشـی و خشک کنـیـم.
در این مدت، کوفتــه های کوچیک گوشتی که قرار هسـت داخــل بقـچه های بادمجـان هامون روباهـاش پر کنـــیم آماده می کنـیم.به این ترتـیـــب که گوشت چرخـکرده رو همراه با پیـــاز رنـده شده، نمکــف فلـفل و زردچوبه به همـراه کمی پودر سیــر داخل یک کاســه می ریــزیــم و خیــلـــی خوب با هم مخـلوط کرده و ورز می دیـــم.
سپس گلوله های به انـدازه یک گردوی کوچیک از گوشت جدا کرده و به صورت کوفتـــه قلــقــلی فرمـش میدیــم و بعـــد از آماده شدن همـــه کوفتـــه قلـــقـلی ها اون ها رو همراه با کمی روغن سرخ می کنـــیم.
ورقــه های بادمجــان رو هم بعـــد از خشک شدن، همــراه با روغن سرخ می کنـیـم. بادمــجان ها در حدی که فقــط طلــایــی رنــگ بشن سرخ کنــین چون سرخ کردن زیـاد باعــث میــشـــه تا ورقــه های بادمـجان خشک و شکنـــنـــده بشـــن. حالا دو تا از ورقــه های بادمـــجــان رو به صورت علامــت بعــالاوه (+) روی تخــتـــه کارمون قرار میدیم.

آموزش مرحـلـــه به مرحلـــه ی تهـــیـه خورشت بادمــجـان یا همون مســـمـا بادمـجـان که بعضی ها بهـــش غوره مسمـــا هم میـــگن. ایـــن خورشــت عالــی و خیـلی خوشمــزه و اصـیل ایرونی با همه نکــات پخـــت….
یک عدد از کوفتـه های قلــقــلیمون رو در مرکـز بعـلـاوه قرار می دیـــم.
حالا یکی در میون، ورقـه های بادمجــان رو روی مرکـــز کوفتـه قلقـــلی قرار میـدیـم.
حالا وقتـی ورقه ها رو جمـع کردیـــم، یک عدد گوجه گیلاســـی رو روی بادمجـــان قرار می دیـم و یک عدد خلــال چوبی رو توی بقـچـــه بادمجانـمون فرو می کنیم تا فیــکـــس بشــه. همـه بقـچــه هامون رو به همبـــن ترتیــب آمــاده می کنیـــم.
حالا پیاز کوچیـکـــی رو که داشـتیــم به صورت نگیــنـی خرد می کنیــم و بعــد همراه با روغن تفـت می دیم تا کمـــی سبــک و طلایی رنــگ بشـــه.
حالــا پوره گوجه فرنــگـی رو به پباز های در حال تفـت داده شدن اضــافه می کنــیـم.
وقتـــی یه مقدار پوره همـراه با پیاز تفت خورد و کمـــی ابــش کشـــیـــده شد، نمک رو به همـراه ادویه ها بهـش اضــافه میـکـنــیم. اگـر گوجه های شمـــا، خیـلی رنـــگ نداشـت میـتونیـــن از یک نصـــف قاشـــق غذاخوری رب گوجه فرنگـی هم اسـتفاده کنین تا سس خوش رنـگ تری داشتــه باشــین.
حالاف نوبت قرار دادن بقـــچه ها درون سس گوجه فرنــگـی میـرسه. بعـد از اینـــکـه بقـچه ها رو داخــل سس قرار دادیـــم، درب تابه رو قرار میـــدیم و با حرارت ملـــایـم اجازه میدیـــم تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیـقه بقچه هامون داخـل سس بپـزن.
بعــد از ایــن زمـان، خوراک بقـــچــه بادمجـانـمون رو توی ظرف مورد نظـر می کشیـم و همـــراه نا نان سرو می کنیـــم. ایـن غذا رو میتونیـم به عنوان فینگر فود در مهمونی هامون اســتــفاده کنیـــم.

روش طبخ بقچه بادمجان با پوره گوجه فرنگی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.