روش طبخ دسر نوزينه با شکر قهوه ای

دسر های ترکیه و کشورهای مختلف بسیار خوشمزه هستند خیلی از افراد دوست دارند دستور طبخ  تهیه این دسر های مشهور را یاد گرفته و برای خانواده تهیه نمایند ما در این بخش طرز تهیه دسر ترکیه ای به نام نوزینه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر روش طبخ دسر نوزينه با شکر قهوه ای را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن : شــیـــریـــنی نوزينه از شیــریـنی های بســیـــار خوشمزه اسـت که پیـــشــنـهــاد میکــنـــم حتـــمــا آن را درســت کنـیــد.این شیریـنی خیـلـــی خوش طعم هســت و طرز تهــیــه آن بســـیــار آســان اســـت. امــروز به آموزش ایـــن شیرینـی می پردازیم .با ما همــراه باشیـــد.

مواد لازم:

آرد: سه و یک دوم پیمانـــه (۴۵۰ گرم)
کره: ۱۲۵ گرم
روغن زیـــتون: ۳ قاشـــق سوپ خوری
ارده: ۹۰ گرم
شیـر: ۵۰ میلـــی لیـــتر
گردو (ریـــز خردشده): یک پیــمانـه
تخـم مرغ: یک عدد
ماســت: یک قاشــق سوپ خوری
بیکــیـــنگ پودر: ۲ قاشــق چای خوری

مواد لازم شربــت:

شکر قهوه ای: یک و یک دوم پیمــانه
آب: یک دوم پیمـانــه

طـرز تهیـــه:

۱٫ ابـــتدا آرد، کره، روغن زیـتون، ارده، شیـــر، گردوی ریــز خردشده، تخم مرغ، ماست و بیکـیـــنــگ پودر را در ظرف مناسبـی به خوبی با هم مخلوط کنـــیـد.

۲٫ خمــیـر به دست آمده را به خوبی ورز دهیـد و در ظرف فر کمی چرب شده پخش کنیـد.

۳٫ روی آن را با چنگـال مطـــابـــق شکــل خطوطی ایجاد کنـــیـــد.

۴٫ در صورت تمـــایـــل چند عدد گردو روی خمیـر پخـــش کنیـد.

۵٫ ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمـــای ۱۸۰ درجــه سانـــتیـگـراد (۳۵۰ درجـه فارنـهــایـت) قرار دهـــید تا کمی طلـایـــی و برشتـه شود.

۶٫ برای تهـــیــه شربت، شکر قهوه ای و آب را در ظرف منـاسبی روی حرارت قرار دهــیــد تا کمی غلظت یابــنــد و سپــس شربـــت خنک شده را روی دســـر بریزیـــد و سرو کنـید.

روش طبخ دسر نوزينه با شکر قهوه ای

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.