ساج قاوورماسی نوعی غذایی محلی آذربایجان غربی و شرقی

غذایی محلی آذربایجان غربی و شرقی با دست پخت خانم های ترک بسیار خوشمزه می باشد این غذای محلی را می توانید در خانه تهیه نموده و با عزیزانتان میل نماید فقط کمی مهارت لازم است که این غذا را بتوانید با فوت و فن مخصوص خودش طبخ نموده و خوشمزه تر نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر ساج قاوورماسی نوعی غذایی محلی آذربایجان غربی و شرقی را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: سـاج قاوورماســی، غذای خوشمـزه اسـتان آذربـایـــجـان شرقی و غربــی است که طرز تهــیـــه آن را برایتــان آورده ایم و امــیــدواریم که لذت ببـــریــد.

مواد مورد نیـــاز:

گوشت گوسفند (قیــمه ای خرد شده): ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنـــگی (نگــینــی خرد شده): ۱ عدد
فلــفـل دلمه ای رنــگـــی (نگیــنـــی خرد شده): یک دوم پیمانـه
سیــر (ریـز خرد شده): ۲ حبه
ماست: ۱ پیمانه
زردچوبه، نمــک و فلفـــل سیـاه: به میزان لازم
نان ساج (خشـــک شده): ۲ عدد
روغن حیوانـــی: به میـزان لازم

روش پخــت:

گوشت را همــراه با ۱ عدد پیاز (نگیـنــی خرد شده) داخل قابـلمــه ای با مقداری روغن تفــت دهـــید تا رنــگ آن عوض شده و سبـک شود.
سپس مقداری زردچوبه و فلــفــل به آن افـــزوده و کمی تفــت دهـــیـد.
بعـــد ۵ پیمانـه آب به آن افزوده و با در بسـتـــه روی حرارت ملایم بگـذارید تا بپـــزد. سپس هنگـامی که آب آن کمـی تیـره رنــگ شد؛ مقداری نمک به آن اضـافه کرده و بگذاریـد تا کامـــلــا بپزد.
بقــیـــه پیاز را به صورت نگـــیــنــی خرد کرده و داخل تابــه ای به همراه مقـــداری روغن تفـت دهید تا سبک شود.
بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهـید.
وقتــی بوی سیـر به مشــام رســـیـد، گوشت پخــته شده را به آن افزوده و تفــت دهــیـــد تا سرخ شود.
گوجه فرنـگـــی و فلـفل دلمــه ای را به مواد افزوده تفت دهـید تا آب گوجه فرنـــگـی تبـــخـیر شود.
بعــد نمک و فلفـل آن را انـدازه کنـــید.
سپس ۱ عدد نان را خرد کرده و روی خوراک بریـــزید.
بعد آن را هم زده و از روی حرارت برداریــد.
بقـــیه نان را داخل ظرفی قرار داده و خوراک را روی آن بریــزیـــد.
سپــس به همـــراه ماســـت نوش جان کنـیـد.

ساج قاوورماسی نوعی غذایی محلی آذربایجان غربی و شرقی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.