سمبوسه ترد و خوشمزه اهوازی غذایی برای عصرانه کودکان

سمبوسه ترد و خوشمزه اهوازی غذایی برای عصرانه کودکان

سمبوسه ترد و خوشمزه اهوازی غذایی برای عصرانه کودکان

سمبوسه یکی از غذا های هست که همه ما مخصوصا کودکان اون رو دوست داریم

مخصوصا اگر با گوشت و مواد اولیه کامل درست بشه .

اما مشکل اینجاست که اکثر فلافلی ها و سمبوسه فروشی های سطح شهر از مواد با کیفیت پایین در درست کردن آن استفاده میکنند .

و از آن بدتر وضعیت روغنی هست که برای سرخ کردن استفاده میکنن ، درواقع روغنی چند روز مانده که ….

بهترین راه حل این هست که خودتان در منزل با خیال آسوده درست کنید و نوش جان نمایید .

سمبوسه یکی از غذاهای معروف جنوب کشور میباشد که در بین همه شهرهای ایران شهرت دارد و در همه اغذیه های شهرهای مختلف کشور به فروش میرسد.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه خوزستانی اصل

  • گوشت گوسفندی چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز سفید تازه ۱عدد
  • فلفل دلمه ای ۱عدد
  • فلفل تند ۱عدد
  • سبزی جعفری خرد شده یک لیوان
  • رب گوجه سه قاشق غذاخوری
  • نان لواش به تعداد لازم
  • روغن یا کره به میزان کافی

آموزش درست کردن سمبوسه

ابتدا باید روغن یا کره را داخل تابه میریزیم و گوشت را نیز به تابه اضافه میکنیم گوشت ها باید انقدر تفت داده شود که از پختن آن اطمینان کسب کنید .

سپس پیاز و فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را به آن اضافه میکنیم و تفت میدیم.

بعد سبزی جعفری را به آن ها اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.

در انتها رب گوجه را به آن می افزاییم و چند دقیقه تفت میدهیم تا خوب مخلوط و آماده سرو شود.

در این مرحله باید نان های لواش را که به خاطر نرم بودن از آنها استفاده میکنیم به صورت نواری برش دهید و مواد اولیه خودتون رو داخل آنها بریزید .

بعد سمبوسه را که به شکل لوله شده و البته به سلیقه خودتان میتوانید سه گوش نیز آماده کنید در ماهیتابه قرار میدهید تا سرخ شود .

باید توجه داشته باشید که نیاز است تا شما بالای سر ماهیتابه باشید و هرطرف که سرخ شد آن را برگردانید تا خدای نکرده هیچ طرفی از سمبوسه نسوزد .

در انتها وقتی تمام سمبوسه ها سرخ شد و آماده شد میتوانید با سس قرمز خانگی یا آماده آن را سرور نمایید .

همچنین اگر در کنار آن کمی سیب زمینی خلالی سرخ کنید و قرار دهید بهتر می شود .

البته من و خیلی های دیگه در کنار یک غذای سرخ شده و سنگین مثل سمبوسه ، سبزی تازه را ترجیح میدهیم .

نوش جان – دانستن

مطالب مرتبط