سوپ مرغ مجلسی چطور درست کنیم ؟ اصلا چرا سوپ بخوریم ؟!

سوپ مرغ مجلسی چطور درست کنیم ؟ اصلا چرا سوپ بخوریم ؟!

سوپ مرغ مجلسی چطور درست کنیم ؟ اصلا چرا سوپ بخوریم ؟!

سوپ باعث پر شدن معده شده و احساس سیری زودهنگام ایجاد می‌کند. این خاصیت مدیون میزان آب و همچنین فیبرهای موجود در سبزیجات آن است.

یک کاسه سوپ حاوی ۱۰ تا ۲۵ درصد فیبر مورد نیاز روزانه ی ماست. این فیبرها در معده حجیم شده و احساس سیری ایجاد می‌کنند؛ در نتیجه سوپ یک غذای ضداشتهای مغذی است.

سوپ به دلیل دارا بودن سبزیجات منبع خوب مواد معدنی و ویتامین های ضدخستگی است. هویج یا کدوحلوایی آن حاوی بتاکاروتن است. اگر به سوپ تان کدومسمایی بزنید میزان منیزیم آن را بالا برده اید. گوجه فرنگی موجود در این غذا سرشار از لیکوپن است که یک ترکیب آنتی اکسیدانی فوق العاده محسوب می‌شود.

می توانید در زمان سرو کردن سوپ تان کمی پودر بادام به آن اضافه کنید. به این ترتیب سوپی حاوی چربی های مفید و ۱۹ نوع ماده‌ی معدنی میل خواهید کرد.

همه موادی که برای سوپ خوشمزه مرغ برای ۴ نفر شامل :

گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۲ حبه
سبزیجات به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

 

مراحل پخت و آماده کردن سوپ مرغ

ابتدا در یک قابلمه گوشت مرغ را به همراه مقداری آب و یک پیاز روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا مرغ نیم پز شود سپس بعد از کمی خنک شدن آب مرغ را با استفاده از صافی جدا کنید و کنار بگذارید و گوشت مرغ را به صورت ریش ریش خرد کنید و آن را هم کنار بگذارید تا بعدا به سوپ اضافه کنیم.

حالا باید بقیه موادمون را در ظرف های جدا آماده کنیم برای این کار هویج و پیاز و سیب زمینی را به شکل نگینی خرد کنید و سیرها را هم به صورت ریز خرد کنید و آن ها را هم کنار بگذارید.

برای شروع پیاز و سیر را به همراه روغن در قابلمه سوپ روی حرارت کم بگذارید و تفت دهید سپس هویچ ها را که به صورت نگینی خرد کرده اید اضافه کنید و پس از آب مرغ را به همراه مقداری آب اضافه کنید به طوریکه مجموع آب اضافه شده یک و نیم لیتر باشد.

پس از اینکه هویچ ها نیم پز شد سیب زمینی ها را که به صورت نگینی خرده کرده بودید به همراه گوشت مرغ به قابلمه سوپ اضافه کنید دلیل اینکه در این مرحله سیب زمینی ها را اضافه می کنید این است که سیب زمینی زودتر از هویچ می پزد.

در مرحله آخر پس از به جوش آمدن سوپ, سبزیجات را که از قبل شسته و خرد کرده اید اضافه کنید و بعد از کمی جوشیدن مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و آماده شود.

 

نکاتی برای خوشمزه تر شدن سوپ مرغ

سبزی سوپ مرغ

در حالت کلی سبزی سوپ مرغ شامل گشنیز, تره و جعفری به نسبت های مساوری است اما همان طور که میدانید بعضی از مواد که برای سوپ استفاده می شود کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید با توجه به ذائقه خود از سبزیجات معطر دیگری استفاده کنید.

گوشت سوپ مرغ

سینه مرغ بهترین نوع گوشت برای سوپ مرغ است در روشی که ما استفاده کردیم گوشت مرغ را پس از پختن با دست ریش رش کردیم ولی برای زیباتر شدن سوپ مرغ, شما می توانید گوشت مرغ ها را به صورت نگینی خرد کنید و سپس بپزید.

آبکی شدن سوپ مرغ

اگر احساس می کنید سوپ مرغ تون بیش از حد آبکی شده نگران نباشید برای رفع این مشکل می توانید مقدار کمی آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل کنید و کم کم به سوپ اضافه کنید تا سوپ مرغ شما غلیظ تر شود. البته اگر سوپ با حرارت ملایم بپزد هم خوشمزه تر می شود و هم غلیظ تر.