طرز تهیه دسر، شیرینی،سالاد پاستا و پیتزای بیسكویتی

دسر، شیرینی،سالاد پاستا و پیتزای بیسكویتی را برای شما عزیزان در این مقاله قرار داده ایم این غذاها و دسرها بسیار خوشمزه می باشد شما می توانید با تهیه این غذاها سفره متنوعی داشته باشید سالاد پاستا که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر تهیه دسر، شیرینی،سالاد پاستا و پیتزای بیسكویتی را در سایت مجله خبری دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش مجله خبری دانستن : در اینكه هر خوراكی بایستی خوشمزه باشد تا بتوان آن را خورد , حرفی نیست . به هیچ عنوان رایحه و مزه غذاست كه سبب ساز می شود چه بسا چنانچه گرسنه نیز نباشید , هوس كنید تمامی غذاها را آزمون كنید‌ ولی بایستی به‌این بو و مزه یك نكته دیگر را نیز بیش تر كرد و آن , شكل ظاهری و تزئین غذاست . در غذاهای خانگی , تزئین پیش دستی , حكم بسته‌بندی مواد غذایی را دارااست .

 

همان طور كه اولیه جذب بسته‌بندی قشنگ و عالی یك محصول غذایی میشوید و بعد از آن آن را می خرید , در تعیین طعام نیز , ظواهر آن مضاعف اصلی است . اگر چه ممكن است پس از تعیین , از مزه طعام خوش‌تان نیاید و به عبارتی لقمه‌ اولیه , لقمه پایان باشد! ولی به هرحال نمیتوان شكل ظاهری غذاها را در مقبولیت آن نادیده گرفت . این هفته‌ قرار است با پختن غذاها و سالادهای مختص , تمامی را غافلگیر كنید تا ببینند , طعام نیز میتواند رایحه و مزه نیکی داشته باشد و نیز از نگاه ظاهری یگانه و رتبه یك باشد . نكته مهم‌تر اینكه اکثر اوقات بخش‌های این دستورهای غذایی را میتوانید به شكل حاضری از خارج تهیه و تنظیم و صرفا آن را خوشگل تزئین كنید . ‌

رولت سبزی و ماست

مواد لازم:

ماست چكیده كم چرب موسیردار/ ۵۰۰گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز/ دو عدد
خیارشور/ یك شیشه بزرگ
پیازچه خرد شده/ یك و نیم فنجان
نان تافتون تنوری/ پنج عدد

طرز تهیه:

فلفل‌‌های دلمه‌‌ای را بشویید و سپس آنها را ریز خرد كنید.
نیمی از خیارشورها را آبكش كرده و آنها را ریز خرد كنید.
پیازچه‌ها را پاك كرده، بشویید و ریز خرد كنید.
این مواد را با هم مخلوط كرده و هم بزنید.
سپس آنها را به ماست چكیده اضافه كنید، هم بزنید تا مواد به شكل یكنواخت با ماست مخلوط شوند.
نان تافتون را به شكل نواری برش بزنید.
مقداری از مخلوط ماستی را كه آماده ‌كرده‌اید، داخل نان‌های نواری بریزید.
سپس آن را رل كنید.
برای اینكه رل باز نشود، یك عدد خلال دندان به آن بزنید.
خلال را به شكلی بزنید كه دیده نشود.
سپس رل‌ها را داخل سینی بچینید. دسر شما آماده است.

 

سالاد پاستای لیوانی

مواد لازم:

پاستای پاپیونی/ یك بسته
لوبیا سفید/ دو پیمانه
برگ نعناع تازه/ یك و نیم فنجان
فلفل دلمه‌ای زرد/ دو عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز/ دو عدد
پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری
پودر شوید/ یك قاشق غذاخوری
روغن زیتون/ سه قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه/ یك فنجان
نمك/ به میزان دلخواه

نكته : بعضا از لیوان‌ها به شكل شیشه ترشی بوده و در فروشگاه‌های اسباب و اثاث خانگی به فروش می‌رسند .

روش تنظیم :

پاستاها‌ را به شكلی كه مدام می‌پزید , بپزید .
لوبیاها را بشویید .
آن گاه قابلمه‌ای آب كنید و بعداز اینكه جوشید , به آن كمی نمك بیش تر كرده و سپس لوبیاها را بریزید .
نعناع را پاك و آن‌گاه تر كنید و پس از بازه كوتاهی بشویید . بگذارید آب آن برود .
بعداز اینكه لوبیاها و اسپاگتی پخت , آنها‌را با نیز ترکیب كنید .
برگ‌های نعناع جدید را به آن طولانی تر كنید .
آنگاه ادویه‌ها دربرگیرنده پودر گردید خشك و آویشن را بیش تر كنید .
نیز بزنید تا ادویه‌ها با لوبیاها و پاستاها ترکیب شوند .
آن گاه آن را درون یخچال فریزر بگذارید تا خنك شود .
در‌این مسافت , فلفل‌ها را بشویید .
بعد هر دو رنگ فلفل‌ را به شكل مربعی ریزخرد كنید .
ظرف ترکیب اسپاگتی و لوبیا را از سردخانه خارج بیاورید و فلفل‌های خرد شده را طولانی تر كنید .
آب‌لیموترش جدید را بگیرید .
آن را با روغن زیتون و نمك ترکیب كنید . بعد ادویه را نیز بیش تر كنید .
سالاد را عالی نیز بزنید تا کلیه مواد به شكل متناسب با نیز ترکیب شوند .
مجدد سالاد را به فریزر بازگردانید تا كاملا خنك شود .
آن گاه جام یا این که شیشه ترشی‌های كوچك خالی را كه از قبلی جمع‌آوری كرده‌اید , از سالاد مالامال كنید .
بدور آن را به شكل مناسب تزئین كنید .

شیرینی سوسیسی

مواد لازم:

خمیر نان آماده/ ۱۰۰گرم
سوسیس كوكتل/ یك كیلوگرم
ماست/ یك فنجان
دانه فلفل سیاه/ یك سوم فنجان
آرد سفید/ یك فنجان
تخم‌مرغ/ یك عدد
روغن كانولای مخصوص سرخ كردن/ دو قاشق غذاخوری

 

طریق تهیه و تنظیم :

خمیر نان را با كمك آرد گشوده كنید .
بعد آن را به شكل رشته‌های بلند و باریك درآورید .
سوسیس‌ها را از پوست جدا كرده و همراه با روغن باطن ماهیتابه بگذارید تا نیم پز شوند .
درغیر این صورت تغییر تحول حجم سوسیس دراثر پختن , منجر جراحت دیدن نوار خمیری‌ كه روی آن می‌پیچید , خواهد شد . بگذارید سوسیس‌ها كمی سرد شوند .
اكنون خمیرهای فراهم شده را به شكل باندپیچی , به دور سوسیس‌ها بپیچید . فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم كنید .
كف ظرف پیركس , كمی آرد بریزید و سوسیس‌های باند پیچی شده را درون آن بچینید .
در ظرف را بگذارید و آن را به‌مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید .
درین مسافت تخم‌مرغ را درون كاسه شكسته و زرده و سفیده را عالی بزنید . خمیرها كه خودشان را گرفتند , ظرف را از فر درآورده و با قلمو , یك لایه از تخم‌مرغ را روی آن بزنید .
آن‌گاه ظرف را سوای گذاشتن در , باطن فر بازگردانید . حرارت را از بالا روی فر تهیه كنید .
پنج دقیقه آن‌گاه ظرف را از درون فر درآورید .
شکیبایی كنید كمی خنك شوند و آن گاه با كمك ماست , برای سوسیس‌ها دیده گذارده و برای باطن آن از دانه‌های فلفل سیاه كمك بگیرید .
نكته : در شرایطی‌که به‌نظرتان مزه پیازچه با مواد دیگر مطابقت ندارد , میتوانید آن را حذف كرده و به جای آن میوه دیگری مثل پرتقال یا این که موز را طولانی تر كنید .

 

دسر ماست و نارنگی با بیسكوئیت شور

مواد لازم:

ماست شیرین چكیده / یك بسته نیم كیلویی
پیازچه خرد شده/ یك فنجان
نارنگی پَر شده/ دو فنجان
ساقه كرفس تازه خرد شده/ یك فنجان
تكه‌های آناناس تازه/ یك و نیم فنجان
بیسكوئیت شور/ دو بسته بزرگ

 

نحوه تنظیم :

پیازچه‌ها را پاك كرده , بشویید و ریز خرد كنید .
نارنگی‌ها را بشویید , پوست بكنید .
پس از اینكه نارنگی را از پوست نازك آن جدا كردید , آنان‌را نیز به یک سری نصیب تقسیم كنید .
كرفس را پاك كرده و ساقه‌های تازه‌ و قابل انعطاف آن را جدا و تر كنید .
بشویید و بعداز اینكه آب آن رفت , ریز خرد كنید .
آناناس را بشویید و بعد از آن به اندازه واجب , از آن جدا كرده

اكنون همه این مواد اعم از پیازچه، كرفس، آناناس و نارنگی را با هم مخلوط كنید.
این مخلوط را به ماست اضافه كرده و هم بزنید.
سپس ماست را در ظرف مناسب بریزید و آن را داخل سینی بگذارید.
دور ظرف ماست، بیسكوئیت شور بچینید.

 

پیتزای بیسكوئیتی

مواد لازم:

بیسكوئیت شور ساده/ دو بسته بزرگ
ذرت/ دو فنجان
فلفل دلمه‌ای قرمز خرده شده/ یك و نیم فنجان
برگ جعفری/ یك فنجان
پنیر پیتزای رنده شده/ یك و نیم فنجان
نمك/ یك سوم قاشق چای‌خوری
پودر آویشن/ یك قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل/ یك قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

قابلمه كوچكی را آب كنید و بعد از اینكه آب داخل آن جوشید، نمك را داخل آن بریزید و ذرت‌ها را اضافه كنید.
در فاصله پختن ذرت‌ها، فلفل‌ دلمه‌ای را بشویید و سپس آن را به شكل مربع ریز خرد كنید.
جعفری را پاك و خیس كنید و بعد از چند دقیقه بشویید. بگذارید آب آن برود. بعد از پختن ذرت، آن را آبكش كنید تا آب نداشته باشد.سپس آن را با فلفل قرمز خرد شده مخلوط كنید.
به آنها پودر آویشن و زنجبیل را اضافه كنید. هم بزنید تا ادویه‌ها هم با مواد كاملا مخلوط شوند.
اكنون روی هر تكه بیسكوئیت، مقداری از مخلوط ذرت و فلفل خرد شده بگذارید. روی آن به مقدار لازم پنیر پیتزا بریزید.
سپس روی هر كدام به تعداد دلخواه برگ جعفری بچینید.
پیتزا حاضر است.

تعداد نفرات: ۱۰نفر

نكته اول: می‌توانید به جای بیسكوئیت، خمیر نان بخرید و آن را باز كنید و بعد به شكل نان پیتزای كوچك، قالب بزنید و در پایان هم مواد را روی آن بچینید.نكته دوم: به این پیتزای كوچك هر خوراكی دلخواه دیگری نیز می‌توانید اضافه كنید. برای مثال؛ گوشت چرخ كرده، سبزی‌ها و ادویه‌های دیگر. این بستگی به دلخواه و ذائقه شما دارد.

طرز تهیه دسر، شیرینی،سالاد پاستا و پیتزای بیسكویتی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.