طرز تهیه دسر مخصوص و خوشمزه موس قهوه

دسرهای خوشمزه ای برای تهیه باید یاد بگیریم تا در مواقع ضروری تهیه نموده و نوش جان نمایید این دسر موس قهوه را باید با زرده تخم مرغ درست نمایید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزین نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه دسر مخصوص و خوشمزه موس قهوه را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

موس قهوه یک دســـر خوشمـــزه و مجلـسی اســـت که با قهوه تهیـــه میـــشود.

مواد لازم:

پودر ژلاتـــین: ۲ قاشق چای خوری
قهوه غلیــظ (دم کشـیده): یک پیمانـــه
تخــم مرغ (زرده و سفیده جداشـده): ۲ عدد
شکـر: ۶ قاشق سوپ خوری
خامـــه فرم گرفته: ۲۰۰ میلی لیــتر + یک چهارم پیـــمانـــه برای تزیـــین
دانه انار: برای تزییــن
برگ نعناع: برای تزییـن (در صورت تمـــایــل)

طرز تهـــیــه:

۱٫ پودر ژلاتـــیــن را به قهوه غلـیـظ دم کشـیده و کاملـــا خنــک شده اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیـقـه کنار بگـــذاریـــد و سپـــس هم بزنـیـد تا پودر ژلـــاتین کامـــلــا حل شود.

۲٫ زرده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناســبی آنــقــدر بزنــیـــد تا سبک و خامـــه ای شوند.

۳٫ مخلوط قهوه و پودر ژلـاتــین را اضــافه و مخلوط کنـــید.

۴٫ سفیـده های تخـم مرغ را در ظرفی جداگـــانه آنقـدر بزنید تا پف کند و سپــس به مواد اضافه و مخـــلوط کنـــیـــد.

۵٫ دویســت میــلـی لیـتـــر خامـه گرفــتـــه را به مواد اضـافه و مخـــلوط کنـید.

۶٫ موس را در ظرف های سرو بریزید و حداقــل ۴ ساعت در یخچــال قرار دهـــیــد و سپــس سرو کنـــیــد.

۷٫ روی موس ها را با خام فرم گرفته، دانـه انار و برگ نعـناع تزیین کنـــیـــد.

نکــتـه:

برای تهــیــه قهوه غلیـظ دم کشـیـــده، سه قاشـــق سوپ خوری پودر قهوه را به همـراه یک پیــمانـه آب سرد روی حرارت ملــایـــم قرار دهـــید و قبــل از این که آب شروع به جوشیدن کنـد، ظرف را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه دسر مخصوص و خوشمزه موس قهوه

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.