طرز تهیه سوپ خامه ای به همراه قارچ

سوپ خامه ای یا سوپ سفید یکی از خشومزه ترین سوپ های مجلسی در ایران می باشد شما می توانید دستور طبخ این سوپ مجلسی را یاد گرفته خودتان در خانه تهیه نمایید و در مهمانی ها و مجالس از این سوپ مقوی استفاده نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه سوپ خامه ای به همراه قارچ را در مجله خبری دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

جو پرك: 100 گرم، خيسانده
هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
آب مرغ: 3 پيمانه
كره: 60 گرم
آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
شير: نيم ليتر
خامه: 100 ميلي‌ليتر
جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه :

1 – جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد . هويج و آب مرغ را بیشتر كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج قابل انعطاف شود .

2 – كره را روي شعله میانگین در يك قابلمه كوچك آب كنيد . هنگامي كه كره واضح شد , آرد را طولانی تر كرده و ادغام كنيد . بعداز يك دقيقه شير را طولانی تر كرده و دایم نیز بزنيد تا غليظ شده و سس مهیا شود .

3 – گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ بیشتر كنيد . در‌صورتی‌که غلظت سوپ زياد بود , كمي آب‌جوش طولانی تر كنيد . نمك و فلفل سوپ را میزان كرده و خامه را بیش تر كنيد . يكي , دو دقيقه گذشته از سرو جعفري را بیش تر كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی :

1 – به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات نیز مي‌توانيد استفاده كنيد .

2 – به جاي شير , سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد , مزه سوپ مختلف مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست .

3 – جو پرك را زياد نپزيد زیرا در سوپ له مي‌‌شود .

4 – در صورتیکه كمي پياز را تفت داده و اولیه كار به سوپ بیشتر كنيد , سوپ پرمايه‌تر مي‌شود .

طرز تهیه سوپ خامه ای به همراه قارچ

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.