طرز تهیه سوپ دال پاکستانی،سوپ لوبیا سیاه کوبایی

سوپ های که بسیار خوشمزه می باشند شما می توانید وقتی که روزه هستید میل نمایید سوپ محلی که در کشورهای مختلف طبخ می شود از دستور فوق العاده ای برخوردار است شما می توانید از این سوپ ها درست کرده و با عزیزانتان نوش جان نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه سوپ دال پاکستانی،سوپ لوبیا سیاه کوبایی را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: سوپ نه تنها برای برخـــی به عنوان یک پیش غذا بلکـــه در پاره ای از نقــاط جهـــان یک وعده اصـلی نیــز به حسـاب می آید. تهـــیه و آماده سازی سوپ نسبـــت به دیگر خوراک ها آســـانتر اســـت. به همــیـن دلیـل برای کسانـــی که خستـــه انــد و یا حوصلــه آشپزی را ندارنـــد، گزیـنـــه خوبی به حساب می آیـــد.

در ایـــنجـا برای دوستداران سوپ چند نمونه از این خوردنـی لذیـذ و محـــبوب را از گوشه و کنـــار جهــان انـتخــاب کرده ایـم. با ما همـراه باشــیـــد با چنـــد سوپ خوشمزه!

سوپ دال پاکــسـتـــانی

برای 6 نفـر

مواد لازم:

یک فنـــجـــان دال (قبــل از مصرف پاک شود)
3 فنـجـان آب
1 عدد پیـاز خرد شده
2 حبّه سیـــر خرد شده یا کوبیـــده شده
نصف ریــشـه زنــجــبیــل تازه خرد شده
400 گرم رب گوجه فرنــگـی
2 قاشق چای خوری پودر کاری
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلـفـــل قرمـــز
1 قاشق چای خوری پودر زیــره سبـــز
1 قاشـــق چای خوری پودر گشــنیـــز خشـک
3-2 قاشـــق غذاخوری روغن مایع
نمــک و فلــفــل به میـــزان لازم

طرز تهـیـــه:

سوپ دال یکــی از خوراک های بسیار محبوب و رایـج در شبـــه قاره هنــد اســـت که در منـــاطـق مخـتـــلــف به شیوه های گوناگونی تهـیـه می شود. معــمولا سفره هر هندی یا پاکســتانـــی چه در خانه و چه در رستوران حاوی نوعی از سوپ دال اســـت که یا به عنوان غذای اصلی و یا به عنوان کنار غذا مورد اســـتـفـــاده قرار دارد. امـروز در آشپزخـــانـه مان یک نوع سوپ دال را که بیـشتر در پاکســتـــان رایج بوده با هم مرور می کنیم.

شیوه آمـــاده سازی:

آب را در یک قابـلــمــه بجوشانیـــد.
دال را در آب بریزیــد و یک دقــیــقـه عمـــل جوشانــدن را ادامه دهـیــد.
پس از آن گاز را کم کرده و بگــذارید تا دال بپزد. ایـن عمــل تا زمانـــی ادامـه پیدا می کنـــد که دال پختـه و حالـــت خمـــیری پیـــدا کنــد.
پیــاز، زنـــجــبیل و سیـــر را در یک ماهـــی تابــه سرخ کنـــید تا زمانـــی که نرم شوند.
کاری، فلــفل، زیـــره، گشنیـــز، نمک و فلـفـل را به ماهی تابه افـــزوده و به مدت 3 دقــیقـه عمــل سرخ کردن را ادامـه دهـــیـــد.
دقت کنـــیـــد که مخلوط در حیـــن سرخ شدن بایــد دائم هم زده شود.
رب گوجه فرنگـی را به محتویات درون ماهـــی تابـــه افـــزوده و 3 دقـــیـــقـه دیگــر عمل سرخ کردن را ادامــه دهـیــد.
سپس محتویات سرخ شده درون ماهـــی تابـه را به مایع دال درون قابــلــمه افــزوده و بر روی آتش ملـایم به مدت پانزده تا بیســـت دقـــیـقه بپـزید.
دال آماده اســت و می توانــیـد آن را همـراه با نان یا با برنــج نوش جان کنـید.

سوپ لوبیا سیــاه کوبایی

برای 8 نفــر

مواد لازم:

450 گرم لوبیای سیـاه
1 عدد پیـــاز متوسط خردشــده
1 عدد فلفل سبـــز متوسط خرد شده
3 حبــّه سیـر کوبیــده
1 عدد ماهیچــه گوسفــند
نصـــف فنجان روغن زیتون
2 قاشــق چای خوری نمـک
پودر فلـفل سیـاه به مقـــدار لازم
یک سوم فنــجــان سرکه سفــیــد
برنـــج پختـــه (به صورت کته یا آبکـش برای همـــراهی خوراک)
خامـــه برای تزئین (اختـــیـاری)
پیاز حلقــه شده و فلفـــل دلمـه ای برش خورده برای تزئین اختـــیــاری)

طرز تهــیـه:

لوبیای سیاه از جمله حبوبات محبوب در حوزه کارائیب و آمـریــکای جنوبی اسـت که از آن خوراک های گوناگونی تهـیه می شود. یکی از این غذاهـــا سوپ لوبیــا سیـــاه کوبایی اســـت.

شیوه آمـاده سازی

شب قبـــل از پخـتـن لوبیــاهـــا را پس از پاک کردن در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد. در ظرف مربوطه آب باید روی لوبیاها را پوشانـده و در ظرف را نیـــز بگـــذارید.
هنـــگـــام پخـتـــن لوبیـــا را از آب خارج و آبـــکش کنـیــد و سپس در قابــلمـــه ای که برای پختـن در نظـــر گرفتــه ایــد بریـزید.
پیـاز، فلفــل، سیر، ماهیـچه، روغن، زیـــتون و نمــک را بدان افزوده و خوب هم بزنـیــد.
گاز را زیاد کنـید تا آب به جوش آید.
کفی را که روی ظرف ایــجاد می شود با ملـاقـــه خارج کنــیـــد و سپس درجـــه گاز را کم کنــیـــد.
بگـــذاریــد تا به مدت چهـار تا پنج ساعــت این خوراک بر روی حرارت ملـــایـم بپزد.
تا هنــگامــی که لوبیــاها نرم شده و مجـــموعه مخلوط به حالتـــی نیمه مایع در آیــد.
در واقع این خوراک چنــدان آبــکی نیست و بیـــشتر به همـان حالت نرم و کم آب مصــرف می شود.
در هنــگــام پخـتــن لازم اسـت که در حدود 2 ساعـت پس از شروع به پخــت لوبیـــاهـــا را امتحـــان کنــیـد و اگـر احـســـاس کردید که هنوز سفـت هستـند و آب ظرف چنـدان زیاد نبوده کمی آب را به آن بیـــفزایـید در نهـــایت برخــی از لوبیاها بایـد ترکیـده و خوراکی نیمــه مایع به دسـت آید.
حدود 15 دقـــیقـه پیــش از پایان پخـــت، سرکــه را به آن بیــفــزایـــید و در ظرف را برداریـــد.
در ایـــن هنـــگـــام گوشت را از ظرف خارج ساخـــتـــه و از اســتخوان خارج کنـــیـــد و آن را با یک چاقوی تیـــز خرد کرده و دوباره به درون ظرف بازگـــردانیـــد.
در انتـــهــا پس از کشیدن خوراک در ظرف می توانـید با کمی خامــه، پیــاز و فلـفل دلمــه ای یا احــیـــانــا چیزی شبـیه به اینـهـا به سلیــقــه خودتــان روی خوراک تان را بیـــارایــید.

نکــتــه:

در کوبا رسم بر آن اســـت که این خوراک را بیــشـتر با برنــج می خورنــد. شمـا هم می توانـــید از قبـــل برنـــج به صورت کتـه یا آبـــکـش تهـــیـــه کرده باشد و آن را با خوراک تان نوش جان کنیـد یا این که خوراک را به تنـهایـــی یا همـــراه با نان نوش جان کنیـــد.

طرز تهیه سوپ دال پاکستانی،سوپ لوبیا سیاه کوبایی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.