طرز تهیه شیرینی پفک بادامی با وانیل

شیرینی پفک بادامی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های خانگی است که بیشتر خانم ها دوست دارند از طرز تهیه این شیرینی اطلاع پیدا نموده و در خانه خودشان تهیه نمایند مواد تهیه این نوع شیرینی را می توانید تهیه نموده و در خانه بپزید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه شیرینی پفک بادامی با وانیل را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: شیـرینی پفـک بادامــی یک شیـــرینـی خوشگـل و خوشمزه اســـت که به راحــتــی می توانـــیـد در خانه درست کنـیــد.

مواد اولیه :

تخـــم مرغ : ۵ عدد
پودر قند: ۲۰۰ گرم
پودر بادام: ۲۰۰ گرم
وانــیـل: نصـــف قاشـــق چایخوری
کاغـــذ روغنـــی: ۲ برگ
پودر پســـته: ۲ قاشــق سوپخوری
آرد: ۱۲۵ گرم

طرز تهیــه :

تخــم مرغ ها را بشـــکــنــید، سفــیده آن را از زرده جدا کرده و داخل یک کاســه بریزیـــد سپس به وسیـله یک همــزن برقی، آنــقــدر سفــیـده را هم بزنیــد تا کامـــلا سفــت شده و پف کنـد.
پودر قند و وانیـل را به سفـیده اضافه کرده و به وسیــلـــه یک قاشق هم بزنــیـــد سپـــس آرد را کم کم به مواد اضافه کنـــیــد، بعد از کمـی هم زدن پودر بادام را نیـــز به آرامی اضافـــه کرده و هم بزنـــیـــد.
به وسیـلـــه کاغــذ روغنــی سیــنی فر را پوشانــده و مواد را با قیف یا به صورت گلوله ای روی سینی بچیــنیـــد و با پودر پسـته تزیین کنیـد.
فر را با درجه حرارت ۱۶۰ درجـــه سانتـــی گراد از یک ربـع قبل آمـاده کنید. شیریـنی ها را به مدت ۱۵ دقیـــقـه در طبقــه وسط فر قرار دهــیــد. دقت کنـــید که در فر کمـی باز باشد تا شیریـنی ها تغـیـــیر رنگ ندهـــند.
بعد از بیرون آوردن از فر پس از آن که کمــی خنک شد آن ها را از کاغذ روغنــی جدا کنـــید و در ظرفی منـاسب بچیـنـــید.
دقت کنیــد اگـر مواد اضافـه آمـد، داخـل فریزر قرار دهــیـــد تا آب نیــنـــدازد، پس از آماده شدن فر مواد را بیــرون آورده، هم بزنـید و داخــل فر قرار دهیــد.

طرز تهیه شیرینی پفک بادامی با وانیل

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.