طرز تهیه غذای محلی اصفهان یخمه تُرُش

غذاهای محلی ایرانی بسیار خوشمزه و از مواد غذایی بسیار خاص تهیه می شوند هر شهری در ایران غذای محلی خاص خود را دارد اصفهان هم یک غذایی خوشمزه به نام یخمه تُرُش  دارد که می توانید از این مطلب دستور پخت و مواد لازم این غذای محلی را یاد بگیرید و با عزیزانتان نوش جان نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه غذای محلی اصفهان یخمه تُرُش را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: یخـــمه تُرُـش یک نمونه از غذاهــای قدیمی اصـــفـهان میـ‌بـاشد که هم اکــنون خیـــلـی کم پخت می‌ـشود. ایــن غذا خوشمــزه و به واســـطه داشتـــن پر زردآلو، به و آلو بســـیار مقوی میــ‌ـــباشد. در ادامه مطـلـــب با مواد لازم و طرز تهـــیه یخــمه تُـــرُـش آشــنــا میـــ‌ــشوید.

مواد لازم:

نمک: کمی
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
شکر: ۱/۲ استـکـــان
برنـــج: ۱ اســتکـــان
گوشت گوسفـــنـــد: ۲۵۰ گرم
به خرد شده: ۲ عدد
زردآلو خشک: ۲۰۰ گرم
آلو برقـــانـی: ۳۰ عدد

طرز تهـــیه

گوشت را با کمــی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشـتـه تا نیــمـــ‌پـز شود.
آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افـــزوده و پخـــت را ادامه دهــیـد تا ایــن مواد نیـز نیـمـ‌پـز شوند.
برنج را اضــافه کرده و اجازه دهیـــد تا غذا کامــلاً جا بیــافـتد و آب آن کشــیده شود.
بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبیـــد تا هستـــهـ‌ــهای آلوها را به تعـداد آن‌ـها خارج کنیـــد.
بعد از بیرون آوردن هستهــ‌هـا، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهیــد، سپــس شکر را افـزوده و مجــدداً روی حرارت قرار دهـــیـــد تا زمــانی که شکـــر در آن حل شود
سپـس یخمــه تُـرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریـــختــه و همراه با نان سرو نمـــایـــیـد.

سایـــر نکات:

مقدار شیریــنـــی ایـــن غذا بسـتــه به ذائقه خودتـــان دارد.
می‌ــتوانیـــد شیـــره خرمـــا را جایـــگـــزیـــن شکر نمایـید.
از نکــات مهم این غذا شمــردن آلوها است که هنگام خارج کردن هســـتـه‌ــهـا به تعداد ریــختـه شده، هســـتـــه خارج نمـــایـــیــد.

طرز تهیه غذای محلی اصفهان یخمه تُرُش

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.