طرز تهیه ماسالای جگر غذای خوشمزه هندی با فلفل

ماسالای جگر نوعی غذای هندی است که از فلفل درست شده است این غذا را می توانید در مدت زمان کمی تهیه نمایید  ماسالای جگر را با ادویه و فلفل قرمز خوشمزه تر نمایید شما می توانید از فلفل سبز نیز برای این غذا استفاده نمایید تا طعم فلفل جگرها را خوشمزه کند در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه ماسالای جگر غذای خوشمزه هندی با فلفل را درسایت  دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: مـــاسالای جگـر غذای تنـــد و تیــز هنـدی است که با جگر درســت می‌ـشود، طبعـی متــعـــادل دارد و بسـیـار خوشمــزه است.

مواد لازم:

جگر ۵۰۰ گرم
پیـــاز ۲ عدد
چاشنــی سیـر و زنـجـفیــل ۳ قاشـق غذا خوری
ماســـتـ‏ ۱ پیـمـانــه
روغن۱/۲ پیـــمانه
پودر فلفل قرمـز چیلـــی ۲ قاشـــق غذا خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشـــق چای خوری
پودر تخــم گشـــنیــز ۱ قاشق چای خوری
نمـک ۱ قاشـق چای خوری
ادویه گرام ماسـالـا ۱/۲ قاشــق چای خوری

طـــرز تهیه:

جگــر را به تکهـ‌ــهـای ۲ یا ۳ سانــتــی خرد کنیــد و ۴ تا ۵ دقـــیقــه در آب بجوشانـید، سپــس آبکــش کرده و بشویید
یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقــه شده را ضافه کرده و سرخ کنـــید.
سپـس پودر زرد چوبه و کمـی آب به آن اضافــه و مواد را در روغن تفت دهـــیـد
سپــس خمــیـــر زنجفـــیـل و سیــر، پودر فلـفـل چیـلی و پودر گشنـــیـــز را در آن ریــخــته و خوب مخـلوط کنــید
جگر، نمـــک و ماست زده شده را اضـــافه کنــید و خوب سرخ کنـــیــد و ¼ پیــمـانــه آب به آن اضـــافه کنـیــد. به مدت ۱۰ دقـــیــقه بگـــذاریـــد بپـزد۶
در آخر تمـامی ادویه‌ـهـــای پودری، برگ گشـــنیز خرده شده و فلـفــل سبـز را اضــافه کنــیـــد. با زنجـفــیل باریـــک و دراز خرد شده، غذا را تزییـــن و سرو کنیـد

سایر نکـات:

به نظر میــ‌آید ایـــن غذا طبــع سردی داشـــته باشـد ولی با اضـــافــه شدن ادویه جات و به خصوص زنـجــفــیل که طبعـی به شدت گرم دارد، این غذا به طبـعی متـعـــادل می‌ـــرســد. این غذا را با پلو و نان سرو کنیــد.

طرز تهیه ماسالای جگر غذای خوشمزه هندی با فلفل

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.