طرز تهیه مسما انار بادمجان با زردآلو خشک شده

مسما انار بادنجان زردآلو خشک شده غذای بسیار خوشمزه و دارای ویتامین های زیادی می باشد شما نباید زیاد از غذاهای فست فود استفاده نمایید و سعی نمایید خودتان غذا تهیه نموده نوش جان نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه مسما انار بادمجان با زردآلو خشک شده را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن : مسما انـــار بادنـجـــان، یک غذای بی نهـایـــت لذیـذ است که به شمــا پیـــشنــهاد می کنیـــم حتــمـا میـــل کنــیـــد.

مواد مورد نیـاز:

گوشت چرخ شده: 250 گرم
پیـــاز (نگـــیــنـــی خردشـــده): 1 عدد
بادنــجــان: 6 عدد
انــار (دانه شده): 1 پیمانه
غوره: یک دوم پیـمانـــه
گردو (خردشــده): به میـزان لازم
زردآلو (خشـک شده): 100 گرم
رب گوجه فرنگــی: 2 ق س
نمـــک و فلفل: به میـزان لازم
روغن مایع: به میـزان لازم

روش پخـــت:

1. مقـــداری روغن داخل قابلــمه ای گرم کرده، بعد پیـاز را درون آن تفت دهــیـــد تا سبـــک شود.

2. سپـــس گوشت را به آن افزوده و تفت دهـیــد تا رنگ آن عوض شود.

3. بعــد نمــک و فلـــفل آن را اندازه کرده و با مقـــداری آب روی حرارت متوسط بگـــذاریـد تا بپــزد.

4. بادنــجان را پوست کنـــده، سپــس به صورت درستـــه تمــام قسـمت های آن را داخـل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.

5. زردآلو را داخـــل 1 پیمـانـه آب ولرم به مدت 60 دقـــیــقــه خیس کرده، بعــد درون دســتــگـــاه غذاســاز پوره کنیـد.

6. انــار، غوره، گردو، زردآلو پوره شده و رب گوجه فرنگی را به گوش پخــتـــه شده، بیـــفـزاییــد و به مدت 40 دقــیقــه بگــذاریـد تا خورش جا بیـــفـتــد.

7. بادنجان سرخ شده را به خورش بیفـــزایـــید و به مدت 15 دقیقـه بگذارید تا بادنجان پختــه و خورش کامـلا جابــیـــفـــتــد.

طرز تهیه مسما انار بادمجان با زردآلو خشک شده

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.