طرز تهیه نوعی دسر ایتالیایی ” پاناکوتا “

دسر ایتالیایی ” پاناکوتا ” بسیار خوشمزه و دسر متنوعی می باشد این دسر را می توانید از زعفران تهیه نمایید تا بیشتر مزه اش خوشمزه تر و مقوی تر شود شیر و شکر نیز به این دسر اضافه نمایید تا دسرتان غنی از لبنیات شود در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه نوعی دسر ایتالیایی ” پاناکوتا ” را در سایت دانستن خواهید دید با ماهمراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: پاناکوتا یک نوع دسر ایتـالـیــایـــی اســت که با خامــه و ژلـــاتـــیــن در داخل قالـــب تهــیـــه میــ‌ـشود. ایـــن دسـر با قهوه، وانیل و دیـگـــر انواع افــزودنـــیـ‌هـا طعــم داده میـــ‌شود. در این مطــلـب طرز تهـیـه دســـر پانـاکوتا زعـفرانی را آموزش می‌ـدهـیـــم.

مواد لازم:

شیر ۳ پیــمانـه
شکر ۱ پیــمــانه
خامه یک بســـته
پودر ژلاتــین ۳ قاشــق سوپ خوری
وانـیــل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعــفران به مقــدار لازم

طرز تهـــیــه:

۱- پودر ژلـــاتیــن رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیـــر مســـتقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایـــع شفافی ایـــجاد بشه. (روی بخـــار کتـری بزاریدش)

۲- شیـر ، زعـفران ، شکـــر رو توی قابلمـه میریـزم و میــزاریم تا به جوش بیـــاد. اگه رنگ زعــفــران خوشرنـگ نبود بایـــد با اضــافــه کردن زعــفران اونو به رنـگ دلــخواهمون برسونیــد.

۳- وقتی به جوش اومد گلـاب و وانـیل رو اضــافه میــکنـــیم. گلاب رو اگه از اول بریزیــد هم بوش میره و هم تلـــخ میکـنـــه مواد رو. حالــا ژلاتـــیـــن رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضـافه میـکنیم و میـزاریـم تا حســابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمـی خامه رو میزنــیـم تا باز بشــه . نیــازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامــه و دسـر یکـــی شد خامـــه رو به مواد اضافه میکنـیــم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامــه بریـزیـــد و وقتی رقــیق شد باقی مواد رو اضافه کنــیــد و خوب هم بزنـــیــد. اگــه هم دما نباشن خامـــه میـبــره!

۶- و تو قالب مورد نظـــر میریزیـــم و در یخـچال مى گذاریـم.

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.