طرز تهیه نوعی کباب ترک مشهور به آدانا کباب استانبولی

کباب درست نمودن نیاز بهفوت و فن می باشد اگر شکا دوست دارید یک نوع کباب کوبیده درست نموده و با عزیزانتان میل نمایید ما طرز تهیه آدانا کباب را به شما پیشنهاد می دهیم تا با طعم و طرز تهیه این کباب استانبولی نیز آشنا شوید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه نوعی کباب ترک مشهور به آدانا کباب استانبولی ررا در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

هوس کبــاب کرده ایـد؟ امکــان درســت کردن در فضای بیـــرون را نداریـد؟ ما برا شما یک روش آســان و بسیـار لذیـذ یاد میدهیم تا هر موقع دوست داشـــتــید ایـــن کباب خوشمــزه را در منزل درســـت کنـیـد.

ایـنـبار میـخواهیـم یک کباب خوشمـــزه از کشور ترکیـــه به شمـــا آموزش دهــیـم که میـتوانـیـد آن را خیـــلـــی راحـــت در فر درسـت کنـیـد و نوش جان کنـیــد.

مواد لازم:

گوشت گوساله 700 گرم
گوشت گوسفنـدی 300 گرم
سیــر یک حبـه
پیـاز 2 عدد متوسط
فلفـل قرمـــز 1 قاشق چای خوری
فلـــفـل سیاه 1 قاشـق چای خوری
رب فلفـــل تند (یا سس فلفـــل تنــد) 1 قاشـــق غذاخوری
جعفری خرد شده یه دستـه کوچک

طرز تهـــیه:

پیـــاز ها را ریــز خرد کرده، آب پیاز ها را گرفـــته و در یک کاسه بریزید.
سیر را له کرده، به پیاز اضـــافه کنــید و با گوشت گوساله و گوشت گوسفنـدی مخـلوط کنید.
فلـفل سیــاه، فلـفـــل تنــد، رب فلـــفـل را هم به مواد اضــافه کنـــید.
جعفـــری ها را خرد کرده و آنهــا را هم به مواد اضـافــه کنــیـــد.
مواد را بعــد از اینکه ورز دادیـد و خوب مخــلوط کردیـد به مدت 2 الی 3 ساعــت در یخچـال نگـهـــداری کنیـــد.
طبـــقه مخصوص کباب فر را با چربی دنــبــه گوشتـی که خریداری کرده ایـد یا کره چرب کنـــید.
فر را با 200 درجه سانتــیگـراد گرم کنیـد.
گوشت های امـاده شده را به سیـــخ بزنــیــد.
روی طبـــقه سیـمـــی فر سیــخ ها را بچینیـد و به مدت 20 الـــی 25 دقیــقه بپــزیـد. نوش جان.

نکتـه:

چرب کردن صفـــحـه سیمــی فر باعــث میشود کباب ها لذیذ تر شوند. برای چرب کردن میــتوانـیـــد از چربی دنبه استـفـاده کنـــید.
یک سینی زیر صفحه سیــمی فر بگـذاریــد تا چربـــی هنــگام پخـت به فر نریــزد.
ایــن کبــاب را هم با سیـخ چوبی هم سیـــخ معـمولی می توانید درسـت کنــیـد.

طرز تهیه نوعی کباب ترک مشهور به آدانا کباب استانبولی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.