طرز تهیه چیز کیک ژله‌ای و دسر ژله بستنی خنک و مقوی

دسر در تابستان مورد توجه بسیاری از افراد قرار می کیرد خیلی از افراد دوست دارند دسر های مختلفی در خانه برای خود تهیه نموده و در مهمانی ها هم از دسر های مخصوصی که خودشان تهیه می نمایند استفاده نمایند دسر ژله بسیی یک نوع دسر مخصوص و خوشمزه با تخم شربتی می باشد که شما می توانید طرز تهیه اش را از این مطلب یاد بگیرید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه چیز کیک ژله‌ای و دسر ژله بستنی خنک و مقوی را در سایت دانستن خواهید دید با ماهمراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: ژلـــه یکـــی از معــروف تریـن و محـبوب تریـــن و همچـنــین ساده تریــن دسرهـاســـت که تقریـــبـــا همه طرز تهیه آن را میدانـــنـد. اما با ژله میتوان دسرهــای متفاوت و خوشمـزه و جدیدی نیـز تهیه کرد که دو نوع مخـتــلـف آن را در ایــن مطــلب برایـتان آورده ایم.

دســـر ژلــه بسـتـنـــی و تخــم شربـتی

مواد لازم

تخم شربتی ۲ قاشــق غذاخوری

پودر ژلـــه ۱ بســته

بسـتــنی ۲ لیوان

فالوده و پســـتـه به مقدار لازم


طرز تهـــیــه

۱٫ تخم شربتـــی را داخــل کاسـه ای بریزید و به آن آب اضافه کنــیــد.

۲٫ پس از ۱۰ دقیقـه دانــه ها خیــس خورده و لعاب دار میـشوند.

۳٫ در ایـــن مرحــلــه بایـد تخـــم شربتـــی ها را از آب جدا کنید ( ایــن روش برای تمیــز شدن تخـم شربتــی اســت تا شن های ریــز و خاشــاک از تخم شربـتی جدا شوند ، این مرحلـه را ۲ بار دیـــگر تکــرار کنـیــد ).

۴٫ پودر ژلـــه را داخل کاسـه ای بریزیـد و به آن ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید.

۵٫ مخلوط کنــیـــد تا شفـاف شود سپـس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافـه کنید.

۶٫ نصف ژلــه را داخـــل کاسه ای بریزید و نصـــف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود ۱/۴ هر لیوان ) سپـس ظرف ها را داخل یخــچـال قرار دهید تا ژلـــه ها بســتــه شوند.

۷٫ پس از اینـــکــه ژله ها بســته شد لیوان های سرو را از یخچـــال خارج کنـــید ، ژلـــه داخل کاســـه را با قاشـق خرد کنید.

۸٫ ۱ لیوان بســتنـــی را با ژلـه خرد شده و مقداری فالوده مخـلوط کنیـــد و داخل لیوان بریـزیـــد.

۹٫ ۱ لیوان بستـــنی دیگـــر را با تخـم شربـتــی مخـــلوط کنـــیـد و روی ژله بستنـی بریزید.

۱۰٫ در انـــتهــای کار روی دسـر را با خلال پســـتـه تزیـیــن و سرو کنـید.

چیـــزکــیـــک ژلــهــ‌ــای

مواد لازم

ژلــه بلوبری، توت‌ــفـــرنـگــی و آنـانــاس: از هرکدام ۵۰ گرم

آب داغ: ۳۶۰ میـــلیـ‌لیـتـر

قالـــب سه بُــعدی: سه عدد

بیــسـکوییـت (شکــلاتی و کرم‌ـــدار): پنج عدد

قالـــب کیـک دایــرهـــ‌ـای به قطر ۱۵ سانتــی‌ــمــتــر: یک عدد

پنـــیر خامـــهـــ‌ای: ۲۰۰ گرم

شکـر: ۶۰ گرم

خامـه تازه: ۲۰۰ میـلیـــ‌لیتــر

آب‌لــیمو: دو قاشق غذاخوری

ژلاتـــیـن ذوب‌شـده (مواد داخل چیــزکیـک): ۵۰ میلـیـ‌ـلـــیتـــر آب و یک قاشق غذاخوری ژلـــاتین

ژلـــاتیـن ذوب‌ــشده (روی چیـــزکـــیک): ۵ گرم ژلــاتیـــن، آب نصـــف پیمـانه، طعم‌ـــدهندۀ لیــمو دو قطـره

طرز تهـــیـــه

۱٫ ابتـــدا ۵۰ گرم از هر ژلـــه را در سه کاسـه مخـــتــلــف بریــزیـــد.

۲٫ به هر کاســـه ۱۲۰ میــلــی‌ـــلیــتـر آب داغ اضــافه کنــید و شروع به همـــ‌ــزدن کنـیــد تا جایـی که پودر ژلـه کامـــلـاً حل شود.

۳٫ بعد قالب‌هـــای کوچک را که از قبـــل آمـــاده کرده‌اید با ایــن مواد پُـــر کنــید.

۴٫ آنـ‌ـها را به‌مـــدت سه ساعـــت در فریـزر قرار دهیــد.

۵٫ بیســکویتـ‌ــهـا را در یک کیسه‌ـــی زیــپــ‌دار بریـــزیـد و آن‌هــا را با دست یا گوشتکوب له کنیــد.

۶٫ پنیـــر خامـــه‌ــای و شکـر را در یک کاسه بریـــزیـــد و کامــلــاً مخلوط کنـیـــد تا یکـدســـت شوند.

۷٫ سپــس خامـــۀ تازه را به آنـــ‌ــهـــا اضــافـه کنـــید و دوباره مخلوط کنـیــد.

۸٫ سپــس آبلیــمو و ژلــاتین ذوب‌ـــشده را به آن‌ها اضافــه کرده و کامـلاً مخلوط کنــید.

۹٫ یک کاغـــذ روغنـــی کف یک بشـقاب بزرگ قرار دهـــید و قالب گرد فلــزی را روی آن بگـــذارد.

۱۰٫ بیــســـکوییت خردشـــده را کف قالب بریزیـــد و کامــلاً صاف کنید.

۱۱٫ سپس موادی را که آمـاده کردیـــد، روی بیـــســکوییـــتــ‌هـــا (درون قالب) بریـزیـد.

۱۲٫ حالا آن را به همان شکـــل درون فریزر بگــذاریـد تا زمـــانی که مواد روی قالــب کمـــی سفت شوند.

۱۳٫ بعــد از گذشت سه ساعــت ژلـــهـــ‌ـــهـا را از فریــزر و سپس از قالـــب خارج کنـید و به دلـــخواه روی موادتان (که حالـــا سفـت شدهـ‌انـــد) بچـینــیـد.

۱۴٫ برای آمادهــ‌ـــکردن ژلاتیـــن روی چیـــزکــیـــک، پودر ژلــاتیـــن و مقداری آب را با هم مخـلوط کنیـــد و کمــی در مایــکـــروفر یا روی گاز حرارت دهــیــد. از روی حرارت برداریــد و دو قطره طعـــمــ‌ـدهـــندۀ لیمویی در آن بریــزیــد. ژلــاتـــیـن آمـــاده شده را روی ایــن توپک‌ــهــای بانمـک و هیجـان‌ــانـگیـز بریــزیــد.

۱۵٫ دوباره قالـــب را در فریــزر بگـذاریــد تا ژلاتــیـن هم بستـه شود. سپس آن را از فریزر خارج کنـــید و قالب را بردارید. چیزکیـک شمـــا آماده اســت.

 

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.