طرز تهیه کباب سیخی در تابه با گوجه فرنگی

کباب سیخی را می توانید در تابه نیز تهیه نمایید گوشت چرخ کرده را به سیخ کشیده و در تابه قرار دهید تا کباب ها آماده پخته شدن شوند شما می توانید از این روش همیشه برای تهیه کباب سیخی استفاده نموده و کباب تهیه نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه کباب سیخی در تابه با گوجه فرنگی را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: کبـاب دیــگـــیـ‌ (کباب تابه ای) یکـــی از خوراک های ایــرانی است که اغلــب از گوشت گوسفـندی چرخ‌ـــکـــرده برای تهیـه ایـــن غذا اســـتــفاده می شود.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیــاز بزرگ: ۱ عدد
نمـک ، فلفل ، زردچوبه و زعفـران: به مقـــدارلـازم
رب گوجه ‌فـــرنـــگی: ۱ قاشـــق غذا خوری
سیــب زمـــینی: ۲ عدد
گوجه فرنـگی: ۲ عدد
جعــفـری خرد شده: ۱ قاشـق چای خوری
کره: ۱ قاشــق سوپ خوری


طرز تهـــیـــه

ابتدا پیـــاز را به اندازه متوسط رنـــده می کنـیم و گوشت را با پیاز و نمـــک و فلفـــل سیـــاه و زردچوبه و زعــفران و جعفـری مخــلوط می کنیم.
سپــس مواد را توسط سیخ های چوبی سیـــخ می کنــیم. دقت نمایـید انـــدازه سیــخ ها با تابه مطـــابـقت داشـته باشد.در تابـه ای نچسب مقـــدار کمـــی روغن و کره می ریـــزیم و بعـــد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چیـــنـیـم و کمی سرخ می نمـــایـیـم.
سیــب زمــیـــنـی ها را پوست گرفــته و حلـقه حلـقـــه می کنـیـــم . گوجه ها و فلــفل دلمـه ای را روی کبابـها یا کنــارشان میـــگـــذاریم.
سپـس رب را در نصـف لیوان آب ولرم حل کرده با مقـداری نمــک و نصـف قاشق سمـــاق روی تمام قســمت تابـــه میریــزیـم و شعله را ملایــم می کنیـم و می گذاریم تا آب آن گرفـــتــه شود و به پخت مطلوب برســـد.

طرز تهیه کباب سیخی در تابه با گوجه فرنگی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.