طرز پخت کارن دریایی با میگو و فیله ماهی

کارن دریایی را می توانید با کمی مهارت خودتان در خانه تهیه نمایید تا برای خوردن این غذای دریایی به رستوران نروید می توانید از فلفل سبز برای خوشمزه تر شدن این غذای دریایی استفاده نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز پخت کارن دریایی با میگو و فیله ماهی راا در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن : بـا ماهـی و میـــگو غذایی دریایــی درست کنـیـــد و از آن لذت ببرید. به جای ایـــنکه به رستوران دریایـــی بروید و هزینه زیـــادی پرداخت کنید، رسـتوران را به خانــه بیـاورید.

مواد مورد نیـــاز:

میـــگو (پاک شده): ۳۰۰ گرم
فیــله ماهـی (مکـعـبی خردشده): ۵۰۰ گرم
شیـــرنـــارگـیل: ۲ پیمانه
پیاز (خلـــالــی خردشده): ۱ عدد
سیر (خلالـــی خردشده): ۲ حبه
زنجـــبـیــل (رنـــده شده): ۱ عدد
سس کاری تایــلــنــدی: ۲ ق س
گشنـیز (خردشـده): ۲ ق س
آب مرغ: یک چهــارم پیـــمانـــه
شکـر: ۱ ق چ
نمک و فلفل قرمــز: به میزان لازم
آب لیموترش: ۲ ق س
روغن مایـع: ۳ ق س

مواد مورد نیـــاز سس کاری

سیـر: ۲ حبه
فلـفــل سبز: ۲ عدد
پیـــاز کوچک: ۱ عدد
زنجـــبـــیل تازه (رنده شده): ۱ سانـتــی متــر
نمـک: یک دوم ق چ
رب گوجه فرنـــگـــی: ۲ ق س
روغن کنـــجـــد: ۲ ق س
سس ماهی: یک دوم ق چ

روش پخـت:

۱٫ پیاز را در قابلـمـه ای با مقـــداری روغن به مدت ۵ دقـیـــقـه با حرارت متوسط تفت دهــید تا نرم شود. بعـد سیـــر و زنجبـــیـــل را به آن افـــزوده و کمی تفت دهــیـــد. سپــس گوجه فرنگـی و سس کاری را به آن بیـــفـزایـیـــد و به مدت ۱ دقــیـــقه همــه مواد را تفت دهــیـد تا بوی عطـــر آن به مشــام برسـد.

۲٫ میـگو را به همـراه فیلــه ماهی سالــمون (می توانیـــد به جای ماهـــی سالــمون از انواع مایه گوشتــی جنوب اســـتـفـاده کنید) به مواد افــزوده و خیلـی آهـســتـه مخلوط کنیـد تا همـه سطـح میــگو و ماهی به سس آغشتـــه شود.

۳٫ شیرنـــارگـــیل، آب مرغ، شکـــر، نمـک و فلفــل قرمـز را به مواد بیفـــزایـید و بگذارید تا بجوشد. سپــس حرارت را خیلی کم کرده و حدود ۱۰ دقیقـه بگذاریـــد تا بپزد.

۴٫ آب لیموترش و گشـــنـــیـــز را به مواد بیفـــزاییـــد و از روی حرارت بردارید. بعـد آن را درون ظرفی بریـزید و با برگ گشـنیز تزیـین و با پلو سرو کنـید (در تایـــلــند برای سرو هر نفر یک کاسه پلو آمـــاده کرده و یک ملاقـه از کاری روی آن می ریزنـــد).

برای تهیه سس کاری تایلــنــدی: سیر، فلــفـــل سبـز، پیـاز کوچک، زنجــبــیـل، نمک، رب گوجه فرنــگــی، روغن کنـــجـــد (یا روغن مایـــع) و سس ماهـــی را در دستگـاه غذاســاز بریزیـــد تا له و یکــدست شود.

نکـته: غذاهایــی که نام کاری دارند، فقط به کشور هنـــدوستـــان تعــلق ندارند، بلـــکـــه کشورهـای آسیـایـــی به خصوص آســیـای دور مانـــند تایلــنـــد، مالزی و ویتـنام به غذاهـــای کاری علاقــه دارنـد و بسیاری از غذاهـای شان ترکـیبــی از کاری با گوشت و سبــزیجـــات اسـت. کاری دریــایی یک غذای تایــلـندی اســت که برای دوستـداران ماهی و میـگو بسیـار دلچسب اســت.

طرز پخت کارن دریایی با میگو و فیله ماهی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.