مضرات خوردن بیش از اندازه دارچین برای بدن

دارچین یکی از ادویه هایی می باشد که مصرف این ادویه در شیرینها و انواع مواد غذایی مصرف زیادی دارد دارچین باعث می شود  قند خون پایین آمده و موجب بروز مشکلات و آسیب در ناحیه کبد می شود بهتر است از دارچین در غذاهایتان استفاده ننمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر مضرات خوردن بیش از اندازه دارچین برای بدن  را در سایت مجله دانستن خواهید دید با ماهمراه باشید.

به گزارش سایت مجله دانستن : دارچین , گیاهی است که از پوسته‌ی درونی درخت دارچین تهیه و تنظیم می شود . دارچین ادویه‌ای معروف در تمام دنیاست که فواید متعددی برای تندستی دارااست , مثل کاهش ریسک دیابت , سرطان و بیماری قلبی . دو گونه دارچین موجود هست :

کاسیا : که به آن دارچین معمولی میگویند و نوعی است که بیشتر مردمان از آن استفاده میکنند .

سیلان : که به آن دارچین حقیقی وواقعی می گویند و طعمی سبُک‌تر داشته و تلخی‌اش هم کمتر است .

دارچین کاسیا , بیشتر در فروشگاه‌ها یافت میشود و نسبت به دارچین سیلان , مضاعف ارزان‌تر است . مصرف دارچین کاسیا در مقادیر کم خطری ندارد ولی مصرف فراوان آن قادر است مشکلاتی برای تن درستی ساخت نماید , چون دربردارنده مقادیر متعددی از ترکیبی به اسم کومارین است .

پژوهش‌ها نشان داده که تناول کردن دوچندان کومارین قادر است به کبد زخم زده و ریسک سرطان را بالا پیروز شود . در ضمن , مصرف دوچندان دارچین کاسیا , عارضه ها جانبی دیگری هم داراست که در‌این مقاله , به ۶ مورد آن اشاره میکنیم .

 

۱ . جراحت کبد

کاسیا یا این که به عبارتی دارچین معمولی , منبع قابل توجهی از کومارین است . این گونه دارچین نسبتاً دربردارنده ۵ میلی گرم کومارین در هر قاشق چایخوری است , در حالیکه دارچین سیلان فقط ردی از کومارین داراست . میزان مجاز سفارش شده روزمره برای مصرف کومارین , فقط ۰ . ۱ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن تن است . یعنی شما می توانید طی روز , صرفا نصف یک قاشق چایخوری دارچین کاسیا مصرف فرمائید . متاسفانه مطالعات متعددی نشان داده‌اند که تناول کردن دوچندان کومارین می تواند کبد را سمی کرده و به آن جراحت بزند . به عنوان مثال گزارش شده که یک زن ۷۳ ساله , صرفا با یک هفته مصرف کامل کننده دارچین , در گیر جراحت کبدی شده بود . اما این دربرگیرنده تکمیل کننده دارچین می گردد که دوز متعددی از کومارین را دارااست .

۲ . ریسک سرطان

مطالعاتی که روی حیوان‌ها انجام یافته نشان می دهد میل کردن بسیار کومارین که به فراوانی در دارچین کاسیا موجود است میتواند ریسک گونه های خاصی از سرطان را ارتقا بدهد . به عنوان مثال , تست روی جوندگان نشان اعطا کرد که تناول کردن فراوان کومارین سبب ساز رویش تومورهای سرطانی در ریه , کبد و کلیه‌ها شده بود .

شیوه‌ای که کورمارین تورمورها را تغذیه می‌نماید هنوز معین نیست . البته بعضا از محققان اعتقادوباور دارا هستند کومارین قادر است به صورت مداوم به یکسری از ارگان‌های تن زخم بزند و به مرور زمان این زخم میتواند سلول‌های تندرست را با سلول‌های سرطانی جایگزین نماید .

۳ . آسیب دهن

بهضی از اشخاص با مصرف فراوان دارچین مبتلا زخم‌های دهانی میگردند . دارچین دربردارنده سینامالدهید است که ترکیبی است که قادر است در صورت مصرف مضاعف , برخورد آلرژیک تولید نماید . ظاهرا مقادیر کم این چاشنی چنین واکنشی را در بر ندارد زیرا بزاق دهن بازدارنده تماس طولانی زمان این مواد شیمیایی با دهن میشود . بقیه واکنش‌های آلرژیک نسبت به سینامالدهید مشتمل بر التهاب گویش یا این که لثه , شم سوزش یا این که خارش و لکه‌های سپید رنگ در دهن می شود . اگرچه انی علامت ها خطرناک نیستند ولی موجب غم میگردند . فراموش نکنید فقط اشخاصی مبتلا آسیب دهن ناشی از سینامالدهید میگردند که به آن حساسیت داشته باشند . ولی به لحاظ می رسد آسیب دهانی بیشتر افرادی را مبتلا مینماید که به اندازه مضاعف از روغن دارچین استفاده می کنند یا این که همیشه آدامس‌های دارچینی می‌جوند , زیرا این محصول ها دارنده سینامالدهید بیشتری می باشند .

۴ . زیر آوردن قند خون

قند خون بالای مزمن شده , مشکلی برای تن درستی است که در صورتی‌که معالجه نشود می تواند سبب ساز به دیابت , بیماری قلبی و اکثری از بیماری‌های دیگر شود . دارچین به دلیل توانایی‌اش برای کاهش قند خون هم آوازه داراست .

مطالعات دریافته‌اند این چاشنی میتواند تاثیرات انسولین را تقلید نماید . اگر‌چه تناول کردن مقداری دارچین , قند خون‌تان را ذیل میاورد ولی مصرف فراوان آن قادر است کاهش متعددی در قند خون ساخت نماید , که به‌این حالت , هیپو گلیسمی یا این که افت قند خون می گویند که عوارضی زیرا ضعف و خستگی , شم گیجی و شاید غش کردن داراست . کسانی که در معرض افت قند خون میباشند و برای این بیماری دارو مصرف مینمایند می بایست در مصرف دارچین احتیاط نمایند چون دارچین میتواند اثرات داور را بیشتر کرده و موجب افت بیش تر از حد قند خون شود .

۵ . مشکلات تنفسی

مصرف مضاعف دارچین در یک وعده قادر است مشکلات تنفسی ساخت نماید . دلیلش نیز این است که‌این چاشنی , بافت ریزی داراست که احتمال دارد به راحتی وارد بینی شود . تنفس تصادفی دارچین می تواند موجب سرفه , احتقان و تنگی نفس شود . همینطور سینامالدهید دارچین , محرکی برای گلو بوده و قادر است موجب پیدایش مشکلات تنفسی شود.

۶. احتمال تداخل دارویی

خوردن مقدار کمی دارچین معمولا تداخلی با بیشتر داروها ایجاد نمی‌کند. اما اگر بابت دیابت، بیماری قلبی یا کبدی دارو مصرف می‌کنید، دارچین زیاد می‌تواند مشکل ساز باشد. زیرا دارچین با این داروها تداخل پیدا کرده و تاثیرات یا عوارض جانبی آنها را تشدید می‌کند.

مثلا دارچین کاسیا حاوی کومارین زیادی است که می‌تواند کبد را سمی کرده و به آن آسیب بزند. اگر داروهایی مصرف می‌کنید که کبدتان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، مثلاپاراستامول، استامینوفن و استاتین‌ها، مصرف زیاد دارچین می‌تواند ریسک آسیب کبدی را افزایش بدهد. همچنین دارچین ممکن است به کاهش قند خون کمک کند، بنابراین اگر داروی دیابت مصرف می‌کنید این ادویه می‌تواند اثر آن را بیشتر کرده و موجب افت زیادی قند خون شود.

از آنجاییکه این روزها دارچین شهرت زیادی پیدا کرده، خیلی از افراد در تلاش برای مصرف بیشتر این ادویه، مقدار زیادی از آن را بصورت خشک مصرف می‌کنند. این چالش شامل خوردن یک قاشق چایخوری دارچین پودر شده در عرض کمتر از یک دقیقه و بدون نوشیدن آب می‌شود. شاید بی‌خطر به نظر برسد اما واقعا کار خطرناکی است! خوردن دارچین خشک می‌تواند گلو و ریه‌ها را تحریک کند. همچنین ممکن است باعث آسیب دائمی به ریه‌ها شود. چون ریه نمی‌تواند فیبرهای این ادویه را تجزیه کند و در نتیجه در ریه تجمع کرده و باعث التهاب آن می‌شود که به آن پنومونیا یا سینه پهلو می‌گویند. اگر پنومونیا درمان نشده بماند، ریه‌ها برای همیشه زخم شده و احتمالا از کار می‌‌افتند.

مضرات خوردن بیش از اندازه دارچین برای بدن

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.