نحوه طبخ قارچ سوخاری با دو روش متفاوت

قارچ سوخاری غذای مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد غذاهایی که با قارچ تهیه می شود بسیار خوشمزه و مود توجه خانواده های ایرانی می باشد چند نوع غذا می توانید از قارچ تهیه نموده و میل نمایید قارچ سوخاری را می توانید با دو روش تهیه نمایید در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر نحوه طبخ قارچ سوخاری با دو روش متفاوت را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای قارچ سوخاری :
قارچ ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری یا پودر نان ۳۰۰ گرم
سفیده تخـم مرغ ۲ عدد
روغن سرخ کردنـــی (برای سرخ کن) ۱ لیـــتــر

طرز تهـیـــه قارچ سوخاری:

ابتــدا قارچ ها را بشوییــد و با دسـتمـــال خشک کنــید.

سفـیـــده تخـم مرغ و آرد سوخاری را داخــل کاسه های جداگـانه بریزد.

سفیده تخم مرغ را با نمک و فلــفل مخلوط کنیـد و هم بزنـیــد تا یک دســـت شود.

قارچ ها را یکی یکـی ابــتدا به سفــیده تخم مرغ و سپــس به آرد سوخاری آغشــتــه می کنیـم.

روغن را در سرخ کن می ریزیـــم تا به دمـای ۱۷۰ درجه برسد.

قارچ ها را در توری سرخ کن می چیـنـیـم و در داخل سرخ کن می گذاریـم و سریـع درب آن را می بنـدیـــم. وقتــی قارچ ها رنـــگ طلایــی گرفـــتن آنـــهـا را از سرخ کن در آورده و در بشقاب می ریزیم. با سس کچاپ میـل بفرمــایید.

اگـر سرخ کن نداشـــتـــید روغن زیادی در ظرف گود بریزیـــد و وقتی کاملا داغ شد قارچ ها را داخل روغن بیندازید به طوری که قارچ ها در روغن قوطه ور شوند. بعـد از طلایی شدن از روغن خارج کنــید.

روش دوم پخت قارچ سوخاری

مواد لازم برای قارچ سوخاری :
قارچ نیــم کیـــلوگرم
آرد سوخاری یـک و نیــم پیــمــانــه
تخــم مرغ یک عدد
شیـر یک قاشـــق غذاخوری
نمـک کمـــتر از نصف قاشق چایخوری
روغن زیـــتون بـــه مقـــدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری :

قارچ ها را خوب بشوییـــد و کنـار بگـــذاریــد تا خشـک شود. سپــس در آرد سوخاری بغلتـانــیـــد. تخم مرغ را همـراه با شیر و نمک هم بزنــید تا کامـلــا مخـلوط شود. قارچ های آغـشــتـــه به آرد را در مخـلوط شیـــر و تخـم مرغ بگـذاریــد. سپــس درآورید و در روغن سرخ کنـــید.

نحوه طبخ قارچ سوخاری با دو روش متفاوت

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.