کوفته شویدباقلا غذای محلی ایران

کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و محلی ایرانی بشمار می رود بیشتر ایرانیان از کوفته خوششان می آید و دوست دارند با رئش تهیه این نوع کوفته آشنا شوند کوفته شوید باقلا یکی از این نوع ک.فته می باشد چون بسیاری از شهرها هم کوفته محلی دارند در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر کوفته شوید باقلا غذای محلی ایران را در سایت دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.

به گزارش سایت دانستن: کوفتـه شویدبـاقلــا یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایــران است که طرز تهــیه آن را در ایـــن مطلـــب آموزش خواهیـم داد. همراه ما باشیـد.

مواد لازم :

برنج:یک لیوان
شوید خرد شده:۱۰۰ گرم
پیــاز:۲ عدد
تخـم مرغ:۳ عدد
گوشت چرخ شده:۳۵۰ گرم
زرد چوبه نمک و فلــفــل:به میـزان لازم
باقـــلا:یک پیـــمـانه
آبـــلیمو:۲ قاشـــق غذاخوری
روغن:به میـزان لازم

طـــرز تهیه :

ابتـــدا برنــج و باقـــلا را جداگانه نیـم پز کرده و آبــکش کنیــد. اگر از شوید خشک استـفـــاده می کنــیـد. چهــار قاشق کفـایــت می کند. اگـــر شوید تازه بود تقریـبا یک لیوان می شود.
برنــج نیم پز و باقــلا و شوید را با نمک و فلـفل و زردچوبه و نصــف پیـــاز رنـــده شده را در ظرفی بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکـی شکـســـتــه و به همـــراه گوشت چرخ کرده به مواد اضـــافـــه کنیـــد و خوب ورز دهــیـد.
بقیه پیـاز ها را خرد و در روغن سرخ کنــید و نمــک و فلـفـــل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضـافــه کرده و بگذاریــد جوش بیایـــد.
از مواد کوفتـه به اندازه یک نارنـــگـــی برداشتــه و آن را در دسـت گلوله کنــیـد و داخــل آب در حال جوش بیـنـــدازیـــد. همه مواد را به همیـــن ترتــیــب آماده کنیــد و بگذاریــد با حرارت ملـایم کوفته ها پخـــتــه شود.
در نهایـــت آبـــلــیــمو را اضـافه کنـــیـــد و وقتـی آب آن تبـخیــر و کوفتـــه ها پخته شد، در ظرف منـاسبی کشیـــده و با نان سنــگک تازه از مهـمــانـان خود و اعضای خانواده پذیــرایـی کنید.

نکـات تکـمـیـــلی در مورد کوفتــه شویدباقـــلــا

کوفتــه شویدبــاقلـا جزو دلمه و کوفتـه میـبـــاشـــد
زمــان آماده سازی مواد اولیـــه و مایـحتـــاج آن حدودا ۳۰ دقیـــقــه و زمــان پخــت و انتــظــار آن در حدود ۴۵ دقــیـــقــه میـباشـــد .
کوفتـــه شویدباقـلا را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنیــد .
همچنــیــن میتوان در ماه رمضــان به عنوان سحـــری – افطــار – میل کرد .
توجه نمــایـیـد مقدار مواد اولیـه و دســـتور تهــیـــه برای ۴ نفــر منـــاســـب میــبـاشد .

کوفته شوید باقلا غذای محلی ایران

مطالب مرتبط

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.