کوکو سبزی شمالی و گیلانی بسیار خوشمزه و مقوی +مواد لازم و روش تهیه

کوکو سبزی شمالی

کوکو سبزی شمالی و گیلانی بسیار خوشمزه و مقوی +مواد لازم و روش تهیه

کوکو سبزی این غذای اصــیـل و خوش طعـم و پرطـــرفدار که در این مطلب از دانستن آموزش آن را در اختــیــار شمــا عزیــزان قرار داده ایـم.  البته این کوکو سبزی به تناسب زندگی مردم عزیزان در شمال کشور تغییر کوچکی خواهد داشت که بر طعم و مزه و خواص آن اضافه می کند .

مردم شمال کشور به دلیل مصرف ماهی بیشتر ، باید برای تعادل مزاج خود مواد غذایی گرمی بیشتری مصرف کنند .

از انجایی که ماهی و برنج که جزء غذاهای بیشتر ماردم شمال است ، خاصیت سردی دارد ، این عزیزان از دیرباز با مصرف بیشتر گردو در غذاهای خود که خاصیت گرمی خوبی دارد ، سعی در تعادل در مزاج خود می کنند .

کوکو سبزی شمالی با اظافه شدن گردوی ساببیده شده یکی از این تلاشهای خوشمزه مردم گیلان و مازندران ، گلستان می باشد .

مواد مورد نیاز برای 4 نفـر

  • سبزی تازه كوكویی ، چرخ شده 500 گرم  که شامل سبزی های (تره، گشنیز، پیــازچـــه و شنبلیلـــه) باشد .
  • آرد گندم  2 قاشـق سوپخوری ( می توانید به جای آرد از سبزمینی پخته و رنده شده نیز استفاده کنید )
  • نمـــك و فلــفل به میــزان لازم
  • تخم مرغ دو یا سه عدد
  • گردوی ساییده شده سه یا چهار قاشق غذا خوری
  • پیاز خورد شده 2 عدد متوسط
  • روغن مخصوص سرخـــكــردنـــی به میـــزان لازم ( میتوانید از روغن زیتون یا دنبه آب شده گوسفند و یا شحم گاو نیز استفاده کنید )

روش پخت و آماده کردن كوكو سبزی شمالی

سبزی تازه كوكو که خوردو چرخ شده بود ، آرد، نمــك و فلفـل را در كاســـهـ‌ـــی مناســبی بریزیـد و خوب مخــلوط كنـــید. آنــ‌گاه تخــمــ‌ـمـرغـــ‌ـهــا را بیفـزائید و هم بزنیــد. حالــا روغن را در تابـهـــ‌ی نچـــسبـــی به قطــر 23 سانـــتــیـــمتــر، بریـــزید و روی اجاق داغ كنیـــد. مایه‌ی كوكو را درون تابـه بریــزید، در تابـه را بگـذاریـــد و با حرارت ملــایـم آن را بپزید.

ضمنا میزان پف کردن کوکوی شما بستگی به تخم مرغ دارد و اگر میخواهید بیشتر پف کند باید تخم مرغ بیشتری (5 الی 6 ) به مایه اصلی اظافه کنید .

همینكه یك طرف كوكو برشتـه شد، آن را برگردانـیـــد تا طرف دیــگـرش نیز برشـــتـه شود. ایـــنــك كوكو را در ظرف منـاسبـــی قرار دهــیـد و با نان میل كنید.

می توانید با گوجه ورقه شده و خیارشور این غذا را تزئین و خوشمزه تر کنید .

نظرات کاربران (0)

دیدگاه ها بسته شده اند.