40 ساله ها نیز می توانند عاشق شده و ازدواج نمایند
40 ساله ها نیز می توانند عاشق شده و ازدواج نمایند
40 سال سن برای بسیاری از افراد سن زیادی می باشد و در ایران افزایش سن یکی از دغدغه های افراد محسوب می شود بسیاری از اقراد دوست دارند در سن 20 سالگی ازدواج نمایند و اگر سنشان 30 را بگذرد تمایلی برای ازدواج در ایران ندارند در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر 40 ساله ها نیز می توانند عاشق شده و ازدواج نمایند را در مجله خبری دانستن خواهید دید با ما همراه باشید.
به گزارش مجله خبری دانستن : سن حقیقی وواقعی بشر آمیزهای است از برآیند سه مولفه حساس . سال ولادت و سن شناسنامهای , ساختار ژنتیکی , سن زیستی و بیولوژیکی و سن خل وچل و عقلانی و نشاط و سرزندگی اساسی
تعیین همسر مهمترین و سرنوشتسازترین تعیین شخص است . انتخابی که خیلی ها آن را به تعویق می اندازند تا صحیح تصمیم بگیرند . تا جایی که احتمال دارد تصمیم گیری دیر هنگام آنهارا از عرف تزویج عقب بیندازد .
سن عددی است که شما خویش را با آن معرفی میکنید ولی آیا حقیقتا سن شما به عبارتی عددی است که از شناسنامه تان استخراج شده؟
سن واقعی برآیندی است از سن زیستی و اطلس ژنتیکی و کروموزومی , سن دیوانه و عقلانی و سن تقویمی و شناسنامهای . بدین ترتیب , در وصلت احتمالا بیشتر از سن تقویمی , سن واقعی ملاک باشد . جوانی که ظاهرا بالغ است احتمال دارد به دلیل ناپختگی سن حقیقی وواقعی کمتری داشته باشد و جوانی زبده , احتمال دارد سن حقیقی وواقعی اش از سن تقویمی اش بالاتر رود .
با این حال هنوز سن از دید بعضا , یک مسائل بدون شوخی و یک بازدارنده فرهنگی در وصلت به اکانت میآید . پسران پا به سن گذارده متعددی میباشند که هنوز سماجت دارا هستند با دختران زیر 30سال تزویج نمایند و دختران متعددی می باشند که به صرف یکی دو سال بزرگتر بودن از پسر به وی پاسخ رد می دهند .
به این ترتیب واجب است به تعدادی نکته حائض اهمیت در رابطه سن تزویج در زنان و مردان اشاره کنیم :
* همان گونه که گفتیم , سن حقیقی و واقعی آدم آمیزهای است از برآیند سه مولفه دارای اهمیت . سال ولادت و سن شناسنامهای , ساختار ژنتیکی , سن زیستی و بیولوژیکی و سن خل وچل و عقلانی و نشاط و سرزندگی با اهمیت .
سن خل وچل اشخاص مدام با سن شناسنامهای آنان همخوانی ندارد . مضمون و مضمون سن حقیقی و واقعی این است که زنان و مردان که در یک روز و سال معلوم متولد شدهاند و اکنون حدود 20 , 30 , 40 , و 50 سال از روزنگار زمان به دنیا آمدن آنان قبل است , لزوماً از موقعیت زیستی و کم عقل همانند برخوردار نیستند , زیرا رگهها و ساختار ژنتیکی , اطلس کروموزمی , حالت زیست بیولوژیکی و شرایط خل وچل , زمان و موقعیت منعقد نطفه , حیات جنینی ( گذشته از ولادت ) , وضعیت حاکم بر زمان به دنیاآمدن , موقعیت زیستی و عاطفی مصوینتهای بدنی و استانداردهای بهداشتی در دوران رویش و دگرگون سازی پس از به دنیا آمدن , سرزندگی و نشاط اساسی , وقار کم عقل , بهرهمندی از بینش مثبت و هدف عملکرد , دلبستگی امن به پدر و مادر دوستداشتنی , حس بی نیاز وهمدلی و همانندی با او , اکتساب آمادگیهای عاطفی و دیوانه و کفایتهای عقلانی در اجرای نقش خطیر همسری و ادب آفرینی پیشین از وصلت , عموما فی مابین مردان یا این که زنانی که به طور کامل همسن میباشند , به صورت فوق العاده و قابل ملاحظهای گوناگون است .
* نمی توان سن مشخصی را تحت عنوان سن مناسب وصلت برای بخش ها گوناگون کشور ایران و عالم در نظرگرفت . به صورت کلی هر جوانی که بلوغ جنسی را تجربه کرده و با گذار از آن در صورت منفعت مندی از رویش دلخواه جسمانی , برخورداری از هوشمندی , کفایتهای عقلانی , سالم خل وچل , تعهد و توان مسئولیتپذیری خانوادگی و اجتماعی , فهم و احراز صلاحیتهای بایسته و لایق همسری و مهارتهای بالفعل یا این که بالقوه آرامشگری و متانت آفرینی به یادماندنی می تواند به گزینش شخصی که اورا همسری دلخواه میانگارد , بیاندیشد .
بعضی این وضعیت را نزدیک به 18 تا 20 سالگی می یابند , بعضا یه خرده زودتر و بعضا تا حدود 25 سالگی و چه بسا بیشتر از آن نمیتوانند شایستگیهای اضطراری را به دست آورند .
به این ترتیب با دقت به متغیرها و مولفههای متعدد در مشاجره سن حقیقی وواقعی نمی توان برای بخش ها متفاوت شهری و روستایی کشورایران و دنیا سن مشخصی را تحت عنوان سن شالوده یا این که دلخواه وصلت انتخاب کرد .
* در نیم قرن پیشین که آرزو به معاش در جمعیت زنان و مردان به صورت قابل ملاحظهای ارتقاء یافته , تعریف سن حقیقی وواقعی نیز تفاوت پیدا کرده . احتمالا بتوان اذعان کرد که دختران 40 ساله مدرن نظیر دختران 20 ساله یک سری ده سال پیشین میباشند . افزون بر آن استانداردهای بهداشتی نسبت به پیشین فوق العاده فراگیر شده زنان از بیشترین تندرست زیستی و مراقبتهای بهداشتی برخوردار بوده و دور از اکثری از آسیبهای قبل میتوانند در هر سنی وصلت کرده و موفقیت فرزندآوری را در پس از سنین 40 و 45 سالگی داشته باشند .
ژوهشهای صورت گرفته در چند مرزوبوم متفاوت در یکسری سال اخیر بیان کنده این حقیقت است که تزویج زنان بعداز 35 و 40 سالگی به یک پدیده کاملا طبیعی تبدیل شده و فرزندآوری بعد از 45 سالگی با بیشترین دقت و مراقبتهای ویژه صورت پذیرفته عموماً این گروه از مادران فرزندانی سالم و هوشمند به دنیا میآورند و میانگین آسیبهای احتمالی نوزادان آنها کمتر از میانگین همه موالید جامعه است.
بنابراین تصور نادرست کلیشهای در نزد برخی از عوام که همه زنان در سنین بالای چهل سالگی فوق العاده شکسته میشوند کاملا ناصحیح و ناروا و به دور از مروت و انصاف علمی است.
در واقع سلامت زیستی و پویایی حیاتی دختران 40 ساله امروز همانند دختران 20 ساله چهل تا پنجاه سال گذشته است و همان طوری که پیشتر اشاره شد مطلقا روا نیست که در مخاطب قرار دادن دختران مجرد 40 سال به بالا که عموماً از نظر زیستی و روانی آمادگی کامل برای ازدواج موفق و فرزندآوری مطلوب دارند اصطلاحات قدیمی که نشان از واماندگی فرهنگی و دور بودن از یافتههای پژوهشهای نوین است، مثل پیردختر را به زبان آورد.
نظرات کاربران (0)
دیدگاه ها بسته شده اند.